18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
mygyry 2018-09-19, 22:12
Tarzan w miejskiej dżungli
Zgłoś
Noside 2018-09-19, 22:21 1
@UP Przecież powiedzieli, że Mołgli

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
kokos411 2018-09-19, 22:35 1
Ruscy mają za duże państwo na swój stan umysłu,brak kontroli.Pojeby
Zgłoś
acetylosalicylowy 2018-09-19, 22:51 1
Pierdole kacapów, ale dziecko to dziecko i nieważne skąd jest.
Zgłoś
Hoofner 2018-09-19, 23:02
Lepiej żebym milczał.
Zgłoś
C................n 2018-09-19, 23:29
Kurwa, rzuciłbym portfelem na takie dziecko...

Sadole, chodźcie zrobimy zrzutę. Tak nawet po 10-100 złotych, symbolicznie. Tylko prosiłbym kogoś z administracji o założenie konta, żeby było bezstronnie. O ile ktoś z administracji zatwierdzi akcję, to ja jako pierwszy się wpisuję.
Zgłoś
konował 2018-09-20, 0:03 13
@up
Po pierwsze w Polsce też masz setki jak nie tysiące takich dzieci. Po drugie żadna liczba pieniędzy nie zrekompensuje już zjebanego życia.
Polecam blog na marginesie życia jeśli cię to interesuje i jak to wygląda w Polsce od strony kuratora sądowego.
Zgłoś
Sol 2018-09-20, 0:18 5
Poza tym przypuszczam, że pieniądze z takiej zbiórki sprawiłyby tylko tyle, że starzy byliby jeszcze bardziej najebani

Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soul
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Zgłoś
OxY 2018-09-20, 0:34
jak ma silne geny to instynkt nie pozwoli kacapowi kipnąć, super materiał na pocisk ukraińskim znajomym

Gdyby mężczyźni posiadali umiejętność rodzenia dzieci, to kobiety byłyby gatunkiem hodowlanym.
Zgłoś
czasssan 2018-09-20, 0:46 2
Chuj to kogo obchodzi....

Każdy jest popierdolony na swój własny sposób
Zgłoś
Sushy 2018-09-20, 0:54
Matka ma taką szczękę jakby robiła za zgniatarkę wraków na wysypisku
Zgłoś
Angevil 2018-09-20, 1:02 2
Nastka ze Stranger Things?

I tak to jest.
Zgłoś
J................o 2018-09-20, 1:05 2
A moja luba iskrami z dupy strzela i malo jej zyłka nie peknie jak dam mlodej obiadek godzine pozniej niz zwykle.
Zgłoś
DoubleBorger 2018-09-20, 4:25
To jak ta co dzieciaka zostawiła na noc w lesie i jej komentarz "uważam, że jestem dobrą matką, pierwszy raz mi się zdarzyło"
Zgłoś
Heydash 2018-09-20, 5:40
jajebe... w sumie to zrobili temu dziecku przysługę bo weź se kurwa teraz mieszkaj z takimi starymi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów