Z tego co zrozumiałam 3 lata temu zmarła babcia tego chłopca, od tamtej pory para najebanych rodziców bardziej przejmowała się czy flaszka jest pełna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Brak komentarzy.
Kurwa pomarańczę opierdala, a ja je tylko na święta widziałem... ale tak serio to nie jest śmieszne dla mnie ci "rodzice" zasługują żeby zdechnąć i żeby nikt nie miał nigdy ochoty o nich pamiętać. Pieprzone ścierwo kurewskie, które nigdy nie powinno mieć dzieci, a po tym co widzę to nawet nie powinno żyć
banerr napisał/a:
Jego starzy powinni żywcem trafić do śmieciarki.
Jego stara wygląda jakby szczeną robiła recykling odpadów.
aleleble napisał/a:
całkiem podobna do dyrektorki mojej podstawówki ;D
Jego stara wygląda jakby szczeną robiła recykling odpadów.
Ciekawe czy kokosy też żre ze skórką. Dobry zjeb, image a'la Robert Smith.
Jebane zwierzęta.
gdybym nie mial dwójki dzieci olal bym to bo ruskie dziecko ale tak sie nie da az uronilem łzy przykro patrzec na tego dzieciaka w chinach w takim wieku wzroscie zapierdala na koparce a ten patrzy zgaczony bez zycia koszmar lepszego horroru nie ma oby znnalazl lepsza rodzine zastepvcza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów