MrDrwalu napisał/a:
@up
Każdy będzie pisał jak mu się podoba.
Nie będziesz nikomu narzucał jakimi zdaniami ma zastąpić swoją myśl.
Tak, mój post to było narzucanie po chuju (zwłaszcza że nie ja tutaj prawo stanowię).
Smutni z was ludzie, oj smutni.
Macie tak totalny brak dystansu do siebie i do świata, że w ogóle powinniście zrobić sobie odpoczynek od internetowych forów.
Ja tu nie chce sprawiać wrażenie kogoś kto dupę liże administracji (bo nie mam w tym ŻADNEGO interesu), ale mi się praca moderatorów i regulamin bardzo podoba. Rzekłbym nawet że jest wciąż zbyt dużo swobód, stąd też frustraci i no-lify się tu panoszą i płaczą jak im źle, miast po prostu wykurwić z tego portalu. Jest tu w pizdę zarejestrowanych użytkowników, więc nikt płakał nie będzie. Póki co wciąż od czasu do czasu zdarza się że ktoś usuwa konto, ale są to zazwyczaj wartościowi userzy, a powodem jest właśnie to, co reprezentuje swołocz która się tu rejestruje, a nie regulamin.
Jest 2hard przecież i cała masa innych forów i miejsc w siedzi o tematyce gore, jak komuś się tu nie podoba, może śmiało wydupcać. Jeśli ktoś NIE POTRAFI pisać bez obelg, PRZERASTA go wyrażenie swojej opinii bez srania ogniem, to moim zdaniem bardzo słusznie się dzieje że dostaje warna (niestety tylko warna). Dzięki temu jeszcze JAKO TAKO można tu pisać, chociaż i tak jest to wkurwiające.
Jakby zapanowała tu anarchia, to miejsce szybko przepoczwarzyłoby się w poligon walk na obelgi dla przegranych frajerzyn chcących odreagować się w sieci, a nie taki jest cel tej strony.
Swoją drogą sracie się o ten regulamin, jakby to była konstytucja Rzeczpospolitej. Nasrałem 1400 postów i jeszcze warna nie dostałem, więc jak widać się da, i nie wymaga to nadludzkiego wysiłku i odmawiania sobie przyjemności z życia. Zresztą, nawet jakbym zajebał warna, to raczej świat by mi się nie zawalił. Rozpierdala mnie fakt, że chciało wam się tu nasrać 8 stron żalów. Nie macie życia poza tym portalem?