18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Od dzisiaj za kazanie komuś "wypierdalać" w komentarzu, shoutboxie, prywatnych wiadomościach (po zgłoszeniu), czy inne przejawy chamstwa oficjalną nagrodą jest usunięcie posta i ostrzeżenie o wartości 3 - w przypadku braku poprawy - miesięczny odpoczynek od pisania na forum.

Jeśli jesteś idiotą, który nie ma niczego ciekawego do napisania, a czuje parcie z dupy - nie komentuj.

-----------
0d 06.06.2013 wchodzi w życie nowy taryfikator ostrzeżeń, który jest rozwinięciem tego tematu

sadistic.pl/nowy-taryfikator-ostrzezen-vt204171.htm

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Faper Noster 2011-04-23, 11:13 9
~DzL, ~tas "Dyplomata potrafi przekazać WYPIERDALAJ w taki sposób, że będziesz czuł podniecenie przed nadchodzącą podróżą". Niedługo wraca Aex, on jest dobry w te klocki. Patrzcie i się uczcie
Zgłoś
D................u 2011-04-23, 14:54 3
Aex na razie sobie odpuszcza.
A ja dyplomatą nie jestem, jam prosty chłopak ze wsi.
Zgłoś
W 2011-04-23, 18:39 5
Dziad z Lasu napisał/a:

jam prosty chłopak ze wsi.

raczej z lasu
Zgłoś
Saia 2011-04-23, 18:52 1
Trochę dziwnie to zabrzmi, że akurat ja to piszę i dla niektórych może się wydać, że wieje hipokryzją. W każdym razie tłumaczyć się z wyzywania nikogo nie będę.

To tak na początek jakby ktoś chciał się przyczepić do względnej mojej hipokryzji

- Lukas - napisał/a:

To powinno być przez PW rozesłane bo nie zawsze się wchodzi na sprawy organizacyjne

Może jeszcze przypominajki w stylu "to internet, ale kultura jest ważna!"
Albo jesteś wychowany i nie potrzebujesz dostać wiadomości na PW, albo cierp od warna.

mgrucha napisał/a:

Z resztą komicznie to wygląda, gdy portal Sadistic wprowadza cenzurę, po prostu śmiech na sali. A jak ktoś się dobierze do treści tego portalu to wszyscy nagle przypomną sobie o demokracji?
Mimo wszystko pozdrawiam administratorów Sadistica, którzy zamiast edukacją i dyskusją wolą posłużyć się przysłowiową PAŁĄ!!!

Kolejna osoba która myli wolność słowa z kulturą osobistą. Jak już Nostry wspomniał, są sposoby by komuś napisać w kulturalny sposób "wypierdalaj". Jeśli nie jest się ograniczonym umysłowo, to powiedzenie tego w sposób kulturalny, nie powinno być problemem.

Pomysł Centa popieram, może się trochę uciszy. W sumie to jeszcze bym dał/zaostrzył kary za wygłaszanie głupot.
Najlepszym przykładem jest problem o którym mówi Hangar, przerost formy nad treścią szowinizmu na sadolu. To już faktycznie jest nudne.
Zgłoś
B................g 2011-04-23, 19:31
Saia napisał/a:

Pomysł Centa popieram, może się trochę uciszy.

Hah, podkreśliłem posty 3 gości co kultury uczyli się w chlewie, i teksty typu "pierdol się z Hitlerem" były częste, i co?
I chuj.
Pierdolenie że niby coś, a jak zawsze nic.
Zgłoś
Saia 2011-04-23, 19:38
To już wina moderacji a nie zasad.

Co do uciszania się to oczywiście miałem na myśli sytuację na sadolu a nie Centa
Zgłoś
Tasior 2011-04-23, 20:08
ogól.nie mam to w dupie..mnie kiedyś chcieli wypierdolić i co...jestem mam się dobrze to czasem dział mobilizująco..pomyśleliście o tym?
Zgłoś
riodoro1 2011-05-05, 10:49
Moje pierwsze ostrzeżenia za obrazę użytkownika? Przynajmniej brzmi dumnie, będę mógł opowiadać dzieciom. Postanawiam poprawę.
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2011-05-06, 7:45
nie no lipton bo nie mogę sypać komuś takiej wiązanki jak zawsze ... ._. moje 4 obrazeczki odejdą do lamusa już dostałem x3 za nie . Dzięki ._.
Zgłoś
Lumpy1 2011-05-25, 20:50
3 ode mnie

dobrze wiedzieć że coś takie weszło w życie
Zgłoś
A................g 2011-05-26, 17:48 1
tasior87 napisał/a:

ogól.nie mam to w dupie..mnie kiedyś chcieli wypierdolić i co...jestem mam się dobrze to czasem dział mobilizująco..pomyśleliście o tym?

Tak Tasior, Ty i te Twoje opowieści wyssane z palca. Niby kiedy chcieli Cię wyrzucić?
Zgłoś
T................r 2011-05-27, 8:24 4
zmioany powinny isc massem... teraz mam 3 ostrzezenia...;/

az pojde zrobic cos sadystycznego.... pojde do autobusu puscic z radia jakiegos bidera....

porazka roku te kary....

panie admin co ma driftujacy mustang do sadyzmu? no co pytam sie.... co sie z tym sadisticem dzieje;/ niedlugo beda tu w partach wstawiac przygody barbie.... i nawet nie bedzie wolno napisac won na yt z tym....
Zgłoś
~Vuko 2011-05-27, 8:36
matasusek napisał/a:

zmioany powinny isc massem... teraz mam 3 ostrzezenia...;/

az pojde zrobic cos sadystycznego.... pojde do autobusu puscic z radia jakiegos bidera....

porazka roku te kary....

panie admin co ma driftujacy mustang do sadyzmu? no co pytam sie.... co sie z tym sadisticem dzieje;/ niedlugo beda tu w partach wstawiac przygody barbie.... i nawet nie bedzie wolno napisac won na yt z tym....

Piłeś - nie pisz
Zgłoś
~tip.top 2011-05-27, 8:42 3
Panie matasusek, główna część forum, która dostępna jest dla wszystkich (łącznie z niezalogowanymi osobami) poświęcona jest materiałom o dowolnej treści. Jak Ci potrzeba sadyzmu to zapraszam do działu hard, ta część aż kipi od sadyzmu... ale pewnie na samą myśl o tym dziale mięknie Ci rura
Zgłoś
B................g 2011-05-27, 12:35
tip.top napisał/a:

poświęcona jest materiałom o dowolnej treści

Nieważne już, w złym dziale napisałem.
Czy "spierdalaj, idź w pizdu, pora na to by Twoja wszawa rzyć opuściła te progi", też będzie honorowane paskiem?

Saia napisał/a:

To już wina moderacji a nie zasad.

Nope, 11(?) moderatorów jest, chcesz powiedzieć że tak rozbudowana administracja, z moderowaniem ma tyle wspólnego co inny kolor nicka?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem