📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:58

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
de_sade napisał/a:
Dobrze dla nich, że ten pies pierdołowaty. Ja na jego miejscu...
Co Ty na jego miejscu? Zemdlałbyś od zapachu podpaski?
~T3RMINATOR napisał/a:
Co Ty na jego miejscu? Zemdlałbyś od zapachu podpaski?
Ja na jego miejscu już bym leciał do sądu i składał pozew o znęcanie za pomocą obpoconego piździska oczywiście

J🤬a hipokryzja zoofili. Niby, że nie ale jakoś nikt się nie kwapił do natychmiastowej reakcji, na wypychanie pyska w cipę.

Pewnie nie raz na niej siedzial kundel bury penetruje wszystkie dziury
de_sade napisał/a:
Ja na jego miejscu już bym leciał do sądu i składał pozew o znęcanie za pomocą obpoconego piździska oczywiście
Myślisz, że wybrnąłeś ????
Reyser napisał/a:
Liczylem ze dziure wygryzie A dupska fitnesiar zawsze pachną
pewnie fiołkami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie