Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Osz ty! ty tu z zagadkami a nie każdy ma dostęp do neta na tygodniu....Tłumacz o co chodzi !!
wolfisko napisał/a:
p.s. kto nie wie o co chodzi niech sp🤬ala do wujka Gugla
w bingu szukam k🤬o!

@up a czy to nie jest przypadkiem domyślna wyszukiwarka w tej aplikacji do pobierania przeglądarek?

nie wiem o co com on i w dupie mam twojego wujka google
w sumie ciebie też pajacu

Za Varga zawsze browarek. Muze robi przednią. Polecam wszystkim fanom bm dokument "Until the light take us" jeśli ktoś jeszcze nie oglądał
A tutaj bonusik

A tutaj bonusik

jaracie się pudełkiem.. zobaczcie jakie fajne rzeczy z samych zapałek można robić
sadistic.pl/zapalki-vt12116.htm

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie