📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Lepiej niz smok wawelski
Przez pewien czas nie będzie się golił.
Ma, za jaranie w zamkniętym pomieszczeniu i to przy innych. Jebane kopciuchy... dobrze, że to rzuciłem wpisdu, banda niewychowanych, śmierdzących, wieprzy.
Takie coś nie zasługuje na główna, u bystrzaka ślepy spalił siwego i wyglądało to śmiesznie, tutaj ta muzyka nie pasuje conajmniej podpalił sobie rzęsy i brwi, żadnych większych uszkodzeń
@HAL9000/2
HALina, zerknij do słownika i sprawdź znaczenie słowa 'komuna'. To coś zupełnie innego niż 'komunizm' którego w Chinach również nie ma. Komunizm w cywilizacji to system utopijny, który nigdy nie istniał i nie może istnieć. Sprawdza się natomiast u niektórych owadów.
Cytat:
(jakby ktoś zapomniał ze chiny to komuna)
HALina, zerknij do słownika i sprawdź znaczenie słowa 'komuna'. To coś zupełnie innego niż 'komunizm' którego w Chinach również nie ma. Komunizm w cywilizacji to system utopijny, który nigdy nie istniał i nie może istnieć. Sprawdza się natomiast u niektórych owadów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów