Yury Vlasko, młodzieżowy mistrz europy w zapasach został podczas bójki na plaży niedaleko wioski Goryachinsk zasztyletowany przez jednego z napastników.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Naprawdę nie chcę się czepiać, ale niektóre tańce ludowe, to już przerost formy nad treścią.
Bójka to jest jak dżentelmeni dadzą sobie kulturalnie po ryjach i się rozejdą.
Tu jest zwykły akt skrajnego barbarzyństwa, bandytyzmu i po prostu zwykłego tchórzostwa... Atak z zaskoczenia kordzikiem w plecy. Nawet nie miał odwagi popatrzeć ofierze w twarz. Tak robią tylko mudżynowie i da silvy.
Tu jest zwykły akt skrajnego barbarzyństwa, bandytyzmu i po prostu zwykłego tchórzostwa... Atak z zaskoczenia kordzikiem w plecy. Nawet nie miał odwagi popatrzeć ofierze w twarz. Tak robią tylko mudżynowie i da silvy.
Abraxus, Dżentelmeni nie załatwiają tego na ringu/polu/arenie/udeptanej ziemi... Człowiek z klasą załatwia to dyplomacją...
... Każda forma agresji to dla mnie zezwierzęcenie i akt poniżej godności białego człowieka.
Pozdrawiam!
... Każda forma agresji to dla mnie zezwierzęcenie i akt poniżej godności białego człowieka.
Pozdrawiam!
Gdzie ludzi kupa i Herkules dupa
Cara_Al_Sol, zdradź mi te tajniki dyplomacji których użyjesz gdy leżąc z żoną w łóżku na chate wparuje ci stado czarnuchów sprawdzić czy płacisz abonament telewizyjny pewnie tak im nagadasz, że ze wstydu uciekną i czym prędzej udadzą się do najbliższej biblioteki poszerzać wiedzę.
Cara_Al_Sol, zdradź mi te tajniki dyplomacji których użyjesz gdy leżąc z żoną w łóżku na chate wparuje ci stado czarnuchów sprawdzić czy płacisz abonament telewizyjny pewnie tak im nagadasz, że ze wstydu uciekną i czym prędzej udadzą się do najbliższej biblioteki poszerzać wiedzę.
Cara_Al_Sol Dżentelmeński pojedynek jest wtedy kiedy dwie osoby (może być więcej) wybierają opcję pojedynku. Jak na filmach może widziałeś, były pojedynki na szable, na pistolety. Pewnie i były opcje z szachami lub po prostu w tym czym oboje dżentelmenów czuło się dobrze, by szanse był równe.
PabloEskobar napisał/a:
Gdzie ludzi kupa i Herkules dupa
Filmik powyżej to widoczny efekt jakiegoś nieporozumienia.
Wyjeżdzasz mi ze skrajnym przypadkiem i oczywiście murzynami...
Wiadomo, że człowiek się broni i bronić musi, co nie oznacza, że w przypadku jakiejś scysji wyciągam nóż, albo tłukę się z sebami, bo kibicują Zniczowi Pruszków, a ja np. Pogonii Kutno czy jakoś tak... Chyba o taką bzdurę chodziło 'bohaterom' tego filmiku.
Inna-zupełnie-motyla-noga-sprawa.
Ale oczywiście, musiał ktoś dać jakiś przykład z dupy... Ale ok.
Niech Ci będzie.
Nie dość że w Rosji mieszka tylko 140 milionów ludzi a aż 30 milionów to muzułmanie to jak widać w rzeczywistości Rosjan jest dużo dużo mniej niż 110 milionów.... Jak widać podbite tereny nienawidzą rosjan i niczego z nimi w spólnie nie będą ani tworzyć ani też jak będzie wojna nie pójdą za nimi tyko będzie wielka Wiosna Ludów na trenie FR.
A jego kolega ?
powiem tak, jeśli w tym towarzystwie ktoś go za mordę nie złapie i na policję nie zaniesie, to są to gówno nie ludzie. Bo kurwa ja rozumiem jak...a zresztą w sumie nie rozumiem. Nie rozumiem tego napierdalania się dla drużyny, która ma tych swoich "hulsów" totalnie w dupie, leją się dla sportu, ale potem do szpitala lecą z kontuzjami. Jeszcze jak biją się po lasach - spoko, ale nie. 90% z tych bójek to napierdalaniny na autostradach, po mieście, na przystankach, dworcach. Ile to razy nie mogłem wrócić z powodu zadym i musiałem kurwa kombinować gdzie samochód postawić - parking pod narodowym? No way!, stacje metra, dworce [warszawa wschodnia], wszystko to jakieś tereny walk idiotów, bo nie umiem inaczej nazwać kogoś, kto w grupie kolegów idzie z kamieniem by rzucić w innego typa. To nawet nie są walki, bo oni zbytnio się tego boją, wolą pokrzyczeć, rzucić butelką, rozwalić śmietnik, zbić szybę. No kurwa nie rozumiem tego, przecież jest od chuja klubów bokserskich - idź i się napierdalaj. Od chuja barów mordowni, gdzie ludzie idą by się napić i dać komuś w ryj.
Szkoda gadać. Szkoda strzępić ryja.
Szkoda gadać. Szkoda strzępić ryja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów