18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Gymnorhinus 2018-09-17, 16:54 8
Hehehe kurwa, piękne

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
Gymnorhinus 2018-09-17, 17:00 9
@Up

A po chuj psuć dzień komuś jak można tak prostym gestem uszczęśliwić wszystkich?

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
~Velture 2018-09-17, 17:10 9
No i piękny przykład typowej słoikowej pizdy rowerowej w mieście.
Rowerek z wypożyczalni - jest.
Jazda po chodniku - jest.
Zajebanie w latarnie - jest.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Stewie 2018-09-17, 17:24
I bardzo dobrze chuj głupi jedzie i gada przez telefon coraz więcej tych tępaków wychodzi z piwnic z rowerkami oby więcej latarni powstało
Zgłoś
El_Macias 2018-09-17, 18:34 2
Dobrze mu tak. To co pedalarze odwalają jest porównywalne do zachowań stereotypowego kierowcy tira
Zgłoś
Ordynator 2018-09-17, 18:52 2
Zdecydowanie trzeba usunąć z przestrzeni miejskiej wszystkie latarnie.
Zgłoś
kzf 2018-09-17, 22:53 2
Następny skurwiały smart-zombie. Kilku minut nie może wytrzymać bez przetrząsania fejsbunia, albo innego pierdalamento. Mógł lepiej zajebać tym pustym łbem w słup.
Zgłoś
Tryper 2018-09-18, 0:13
Chodnikiem się nie jeździ cymbale.

Zawsze stoi.
Zgłoś
ans83[Ż] 2018-09-18, 1:34 1
Rebeliant_ZPF napisał/a:

Byłoby lepiej, jakby się odbił w stronę jezdni wprost pod jakaś ciężarówkę. Wyeliminowałoby to zjebane geny niepotrzebnie w naszym narodzie istniejące

Kilka dni temu, sąsiedni most w kierunku Krakowa. Laska wyjebala orła wprost pod nadjeżdżający samochód. Smierć w wyniku poniesionych obrażeń. Ale nie smutajcie.. urzędnicy maja już lekarstwo: w tym miejscu stanie fotoradar
Zgłoś
bociek93 2018-09-18, 10:21 1
Banda debili... Jeżdżę tymi mostami naprzemiennie codziennie do roboty i idioci nie mogą się nauczyć, że jeżdżąc tym jebanym rowerem też mają uważać. Tak jak z tą laską na moście obok kilka dni temu, wjebała się na drogę i potem wielka tragedia i ból dupy do kierowcy, bo nie zachował ostrożności... ALE NIE, rower to rzecz święta. Ekozjeby....
Zgłoś
robsonx79 2018-09-18, 13:22
Za komuny były karty pływackie i rowerowe. Taki mamy naród, że powinno to wrócić, bo się wszyscy wykończą. PS: ciekawe jak wygląda hamowanie awaryjne w przypadku takiego pacjenta.
Zgłoś
kzf 2018-09-18, 14:26
@up, wykończą się debile i stanie się to niezależnie od przepisów, jakie zostaną ustanowione. Takie jest prawo tego świata, słabe jednostki szybko odpadają.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów