W rodzinie poszło info, że wujek miał "stłuczkę" w okolicy Pułtuska. Niedawno widziałem nagranie tego zajścia i postanowiłem się z Wami podzielić.. Miejscowa policja ukarała miejscowego kierownika 500 zł i sobie pojechali. Nie chcieli nawet oglądać nagrania. Nikomu nic się nie stało, wszyscy trzeźwi. Toyota wujka rozj*** na lawecie. Driver z ciężarówki tłumaczył swój manewr zapatrzeniem się w telefon. Tak, znajoma wujka starsza pani drze się
W rodzinie poszło info, że wujek miał "stłuczkę" w okolicy Pułtuska. Niedawno widziałem nagranie tego zajścia i postanowiłem się z Wami podzielić.. Miejscowa policja ukarała miejscowego kierownika 500 zł i sobie pojechali. Nie chcieli nawet oglądać nagrania. Nikomu nic się nie stało, wszyscy trzeźwi. Toyota wujka rozj*** na lawecie. Driver z ciężarówki tłumaczył swój manewr zapatrzeniem się w telefon. Tak, znajoma wujka starsza pani drze się
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak, znajoma wujka starsza pani drze się
Nie pierdol ! To wujek tak się drze ! Taki głosik to u was w rodzinie zapewne rodzinne
Co za pizda z tego kierowcy,za miast spierdalac całkowicie na lewy pas mugł rozrobić a on co poheblach izostaje w tym samym miejscu gdzie wychamował normalnie kanar jakiś czyco
Gorzej jakby tamten nagle się ocknął i odbił na swój pas. A tak wujek z ciotką jeszcze pożyje dzięki jego zimnej krwi.
wujek też popis zapierdolił. Prawko w chipsach znalazł albo za kaczki kupił. Niech sie cieszy że nie zginął ( po części ze swojej winy)
Wziął odszkodowanie 😉
Co za pizda z tego kierowcy,za miast spierdalac całkowicie na lewy pas mugł rozrobić a on co poheblach izostaje w tym samym miejscu gdzie wychamował normalnie kanar jakiś czyco
Mądrkujecie tak, a mało to filmów na Sadolu gdzie obaj kierowcy w takiej sytuacji odbijają w tę samą stronę?
Głupio może to wygląda, ale wydaje mi się, że akurat wujek nie postąpił tak źle.
§ 1. Kto sprowadza katastrofę w ruchu lądowym, wodnym lub powietrznym zagrażającą życiu lub zdrowiu wielu osób albo mieniu w wielkich rozmiarach, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
Z urzędu zawsze boli cię kręgosłup.
A jak widać zawsze włącza się "syndrom sztokholmski"
[ Dodano: 2024-08-23, 16:19 ]
Złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa.
Nie mógł. Miał podwójną ciągłą 😂
[ Dodano: 2024-08-23, 18:19 ]
Naucz się pisać głąbie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów