📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Argeusz napisał/a:
Zawszony a nie zapchlony.
Zarówno pchły, jak i wszy mogą żywić się krwią ludzką oraz krwią zwierzęcą. Są pchły ludzkie, są wszy pasożytujące na innych ssakach.
Kurde bardziej mi żal tego psa, niż tych ludzi z Brazylii.
Pantilion napisał/a:
Zarówno pchły, jak i wszy mogą żywić się krwią ludzką oraz krwią zwierzęcą. Są pchły ludzkie, są wszy pasożytujące na innych ssakach.
To chyba każdy wie. Na nagraniu są wszy.
poligon6 napisał/a:
Łażą po nim jak po Żydzie...fuj!
Widzę, że oglądałeś nazistowskie filmy propagandowe dla Polaków
Podobały się co?
Co oni czekali aż samo przejdzie?
wancki fest...
jakoś trudno zaprzeczyć faktom. Żydzi jak powszechnie wiadomo mają spierdolone geny....śmierdzą, nie myją się i rodzą pokrzywione dzieci, nic do nich nie mam osobiście po prostu taki jest fakt i każdy może to sprawdzić czy poczuć
Abraxus napisał/a:
Widzę, że oglądałeś nazistowskie filmy propagandowe dla Polaków
Podobały się co?
jakoś trudno zaprzeczyć faktom. Żydzi jak powszechnie wiadomo mają spierdolone geny....śmierdzą, nie myją się i rodzą pokrzywione dzieci, nic do nich nie mam osobiście po prostu taki jest fakt i każdy może to sprawdzić czy poczuć
Od samego patrzenia głowa i jaja swędzą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów