Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak zwykle BMW no kurwa nie dziwi mnie że wszyscy kierowcy samochodów tej gównianej marki to jebani debile
To weź clio 1,2 czy twingo i spróbuj się tym rozpędzić wogóle ... Dodam że takie clio sport czy RS to rozbite są szybciej niż BMW .
Jak zwykle BMW no kurwa nie dziwi mnie że wszyscy kierowcy samochodów tej gównianej marki to jebani debile
Ooo. Marian krzyczy z Civic-a 1.6 . Opolskie klocki i nakładka na rure.
Ale musisz przyznać, że trzeba być turbo pedałem, żeby kupić M-kę z szyberdachem i tą gównianą skrzynią.
Oho znowu konesera tych szkap (BMW - supra biedus edyszyn ) dupka zabolała
A ty pedalarzu na dorobku to co? Dalej w paseratti dupę wozisz? Czy po prostu żal ci odbyt ścisnął?
A ty pedalarzu na dorobku to co? Dalej w paseratti dupę wozisz? Czy po prostu żal ci odbyt ścisnął?
Do gównianej marki nie ściska odbyt wolałbym jakieś inne marki niż gówno od niemców
Przesiada się taki z tiko 0,7, albo Clio 1.2 a później mamy efekt, ale to kierowcy bmw są winni Z tego co zdążyłem zaobserwować w polskiej prasie i na forach, takie obrazki jak wyżej ,mamy na pierwszej przejażdżce po - lub nawet przed zakupem bolidu
ssij petarde lamusie
To weź clio 1,2 czy twingo i spróbuj się tym rozpędzić wogóle ... Dodam że takie clio sport czy RS to rozbite są szybciej niż BMW .
No i chuj, przez chwilę był chociaż szczęśliwszy od was, robaki jebane
sporo was tu. załóżcie sobie jakieś kółko wzajemnego wsparcia dla debili z bmw i tam wylewajcie swoje żale. zróbcie sobie też może terapię relaksacyjną wedle zaleceń evertosa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów