18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2022-10-10, 19:19 6
niech zdychają... chyba przecież po to tak zapierdalają..?
Zgłoś
turor 2022-10-10, 19:20 4
Mandat i dożywocie dla kierowcy auta, za to, że nie patrzył w lusterka !
Zgłoś
TrzyDwaJeden 2022-10-10, 19:31 3
turor napisał/a:

Mandat i dożywocie dla kierowcy auta, za to, że nie patrzył w lusterka !

Raczej pouczenie - gdyby odbił bardziej w lewo to skasowałby może nawet dwóch spierdoleńców więcej
Zgłoś
nowynick 2022-10-10, 19:34
"a pojadę se dalej, tamten gość raczej nie żyje, po co awaryjne zużywać?"
Zgłoś
ZbigniewZbych 2022-10-10, 20:05 3
Chuj w dupę kamerzyście ,że się nie zatrzymał i nie filmował dalej...
Zgłoś
~Velture 2022-10-10, 20:19 4
Dobra chuj z tym co przypierdolił. Ktoś mi wyjaśni co odjebał ten pierwszy? On tam kurwa chciał tłumik swój obejrzeć czy położył się żeby odpocząć?

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
petru23 2022-10-10, 20:23 8
Ale kolega dobił, na wszelki wypadek jakby przeżył.
Zgłoś
szubiennica2 2022-10-10, 20:47 1
ZbigniewZbych napisał/a:

Chuj w dupę kamerzyście ,że się nie zatrzymał i nie filmował dalej...

miał zatrzymać się na środku drogi ekspresowej? Toż to prosi się o cudowny materiał na sadola
Zgłoś
Tetrix 2022-10-11, 1:30
~VeIture napisał/a:

Dobra chuj z tym co przypierdolił. Ktoś mi wyjaśni co odjebał ten pierwszy? On tam kurwa chciał tłumik swój obejrzeć czy położył się żeby odpocząć?

Ten ewidentnie skończył jako jedyny z nich wszystkich gimnazjum i wie coś o oporze powietrza
Zgłoś
kryptonowa_laska 2022-10-11, 7:50 1
~VeIture napisał/a:

W motocyklu bez przedniej szyby lub szybą szczątkową (popularna nazwa "naked" - golas), powyżej prędkości 120-130 km/h jazda staje się walką z oporami powietrza, o ile nie pochylisz się do przodu. Powyżej 160-170 km/h opór jest tak duży, że trzeba się przytulić całkowicie do motocykla, żeby głowy nie urwało, bo siła oporu działająca na czoło motocykla (powierzchnia oporu) jest ogromna, w przybliżeniu równa z ciężarem samochodu. Z tego powodu zawodnicy MotoGP są w stanie wytracić prędkość z ok. 250 km/h do 120 km/h w 2-3 sekundy, bo opór powietrza działa lepiej niż hamulce przy takich prędkościach.
Zgłoś
bercisko 2022-10-11, 8:36
Śpij słodko motopizdo. Śmieciarka w drodze
Zgłoś
Kuba_q16 2022-10-11, 10:40
Jedno ślady moment
Zgłoś
TomRar 2022-10-11, 11:01
Tak niewiele brakowało, żeby ostatnia motopizda przejechała zepsutej motopiździe po głowie...
Zgłoś
~Velture 2022-10-11, 12:16
Tetrix napisał/a:

Ten ewidentnie skończył jako jedyny z nich wszystkich gimnazjum i wie coś o oporze powietrza

Mi bardziej chodziło, że po tylu pikselach na filmie to wyglądało jakby na plecach jechał.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów