📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jedna osoba w samochodzie która nie zapięła pasów może podczas wypadku zabić inne swoim ciałem. Jak ktoś nie chce zapinać pasów jadąc ze mną to idzie z buta.
Zamiast pasów i poduszek powietrznych to w kierownicy powinien być sterczący bagnet. Zaraz by się ilość wypadków zmniejszyła jakby każdy jeździł ostrożnie i z ciągłą świadomością śmierci.
To że jak nie zapniesz pasów to przy dużej prędkości wypadniesz razem(przez) z szybą i przeżyjesz upadek to taki sam mit jak palacze co w kółko powtarzają (z kim bym nie rozmawiał) że ma znajomego który ma wujka to jego kuzyna ojciec(...) palił i dożył 90tki ! hahaha Obie historie są siebie warte i tak samo wiarygodne jedna osoba na tysiąc albo najpewniej jeszcze rzadziej będzie miała takiego farta !
Głupia kurwa jeszcze by swoją współpasażerkę tym swoim pustym łbem zabiła.
Jak dla mnie nie powinno być przymusu zapinania pasów dla osób powyżej 18 roku życia. Kij to kogo obchodzi co robię w swoim samochodzie. Nie chce zapinać to nie zapinam i tyle.
@Everizon
Mojego Ś.P dziadka Ś.P brat( rocznik 1922 ) palił od 14 roku życia aż do śmierci na atak serca w 2008r,
tak że nie pierdol bo znam ludzi którzy całe życie palili i umarli grubo po 80. ( dziadek nie palił zmarł w 1997 a był 4 lata starszy )
a z innej beczki, mój Ś.P kolega miał 24 lata i umarł przez mięsaka.
Tak że życie to loteria
Mojego Ś.P dziadka Ś.P brat( rocznik 1922 ) palił od 14 roku życia aż do śmierci na atak serca w 2008r,
tak że nie pierdol bo znam ludzi którzy całe życie palili i umarli grubo po 80. ( dziadek nie palił zmarł w 1997 a był 4 lata starszy )
a z innej beczki, mój Ś.P kolega miał 24 lata i umarł przez mięsaka.
Tak że życie to loteria
@up niestety badań statystycznych nie oszukasz. Ani siebie. Palenie powoduje że żyjesz 20 - 30 lat krócej niż mógłbyś. Co oznacza że średni statystyczny (ŚREDNI) wiek palacza w chwili śmierci jest w okolicach 50 lat. Jak byś sobie nie tłumaczył wujkami dziadkami. Wokół mnie umierają ludzie w wieku przed 60. Wszyscy palacze. Natomiast niepalący których jest niestety znacznie mniej widać na pierwszy rzut oka że w swoim wieku mają się o wiele lepiej niż palacze.
Każdy palacz sobie (i innym, nie wiem po co) tłumaczy najpierw że nieszkodliwe (mało szkodliwe) że przerwie w odpowiednim momencie (hahahaha odpowiedni moment jest tylko jeden !. Zanim zacząłeś !). A potem jest już za późno... Oczywiście nawet wtedy jak zdiagnozują im raka (znam takich) tłumaczą innym że to nie przez papierosy... biedaki... do śmierci bez pojęcia....
Każdy palacz sobie (i innym, nie wiem po co) tłumaczy najpierw że nieszkodliwe (mało szkodliwe) że przerwie w odpowiednim momencie (hahahaha odpowiedni moment jest tylko jeden !. Zanim zacząłeś !). A potem jest już za późno... Oczywiście nawet wtedy jak zdiagnozują im raka (znam takich) tłumaczą innym że to nie przez papierosy... biedaki... do śmierci bez pojęcia....
dobrzy kierowcy jeżdzą nawet po 30 lat i całe życie bez stłuczki tylko trzeba miec oczy wszędzie ale po tej scenie że prowadzi baba to napewno ona spierdoliła.
OneTime napisał/a:
Tak kurwa na pewno każdy z was zapina pasy jak jedzie taksówką.
Już widzę jak taksówkarz Ci nie nakazuje zapinać pasy. To kierowca płaci mandat za niezapiętego pasażera. A wątpię by jakiś sknera chciał dopłacać do kursu pasażera.
bloodwar napisał/a:
bo zabiją Cię siły odśrodkowe działające na ciało (spowodują uszkodzenia organów wewnętrznych i mikrokrwotoki, jeżeli nie zostanie szybko udzielona pomoc chirurgiczna - wykrwawisz się od krwotoku wewnętrznego albo szoku pourazowego)
hahahahahahaa kurwa, siła odśrodkowa i wykrwawienie od szoku pourazowego, przykryłeś poziomem swojej głupoty wszystkie swoje wcześniejsze posty.
masz głombie
pl.wikipedia.org/wiki/Si%C5%82a_od%C5%9Brodkowa
pl.wikipedia.org/wiki/Wstrz%C4%85s_pourazowy
Sarkos napisał/a:
Trzeba być debilem żeby nie zapinać pasów, ale jednocześnie jestem przeciwnikiem obowiązku ich zapinania. Selekcja naturalna powinna działać.
Selekcja selekcją ale mało brakowało by zabiła siebie i głową rozbiła głowę jadącej w pasach obok.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów