18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
brylant1412 2020-06-28, 8:35 5
ja pierdolę do czego ten świat zmierza

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
r061071 2020-06-28, 10:50 16
brylant1412 napisał/a:

ja pierdolę do czego ten świat zmierza

samica znaczy tylko teren, jeśli chodzi o mnie to wypierdoliłbym to kurwisko na zapleczu

forza nostra legge
Zgłoś
Janusz_k 2020-06-28, 10:57 4
Straszna cipa ten koleś, jak kucła to miał ja pchnąć do tyłu by poleciała na ten głupi łeb.
Zgłoś
SirMajkel 2020-06-28, 12:35 1
nie wiem co tu się odwaliło, ale jeżeli kobieta grzecznie poprosiła o skorzystanie z toalety w knajpie i jej odmówiono to słusznie zrobiła. Kogo nigdy nie przycisnęło na mieście 1 albo 2 niech pierwszy rzuci kamieniem. Te wszystkie kluczyki, zamki na kod itd. są montowane, żeby żuleria i ćpuństwo tam nie robiło sobie imprezowni/noclegowni. Jak wchodzi normalny człowiek i chce skorzystać to nie rozumiem dlaczego ktoś miałby odmówić.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
ddss 2020-06-28, 13:51 6
SirMajkel napisał/a:

Jak wchodzi normalny człowiek i chce skorzystać to nie rozumiem dlaczego ktoś miałby odmówić.

Normalny człowiek wchodzi na ladę szcza do szklanki i pije swoje szczyny ?

Polecam terapie, choć uważam że już dawno za późno.
Zgłoś
TerrorDrone 2020-06-28, 14:37 1
ddss napisał/a:

Normalny człowiek wchodzi na ladę szcza do szklanki i pije swoje szczyny ?
Polecam terapie, choć uważam że już dawno za późno.

Urynoterapia.
Zdrowsza niż Coca-Cola i tańsza.

HueHueHue
Zgłoś
Kondzio0888 2020-06-28, 15:03
Wziąłbym ją za kudły i wyjebał za drzwi

obczajam
Zgłoś
roman970227 2020-06-28, 15:52
Zamiast ją zajebac z tej lady to stoi i się gapi a tak by jebła na ryj i może by zmądrzała

Ty ty ty
Zgłoś
eryk-antykleryk 2020-06-28, 16:22
TerrorDrone napisał/a:

Urynoterapia.
Zdrowsza niż Coca-Cola i tańsza.

Wszystko jest zdrowsze od Coca-Coli
Zgłoś
juderaus 2020-06-28, 16:43
Straszna niedojda. Mógł zatkac palcem albo 3cią nogą. Pajac.
Zgłoś
cuurniprime 2020-06-28, 16:53 3
SirMajkel napisał/a:

nie wiem co tu się odwaliło, ale jeżeli kobieta grzecznie poprosiła o skorzystanie z toalety w knajpie i jej odmówiono to słusznie zrobiła.

Nie zesraj się. Niby dlaczego ktoś ma czyścić po niej kibel? Wiadomo czy nie da sobie w żyłę i nie zdechnie? Mało kłopotów miałeś i życia nie znasz.
Zgłoś
sard 2020-06-28, 17:30
Co nasikała, to wypiła... kulturka!
Zgłoś
23456789 2020-06-28, 17:48 2
Janusz_k napisał/a:

Straszna cipa ten koleś, jak kucła to miał ja pchnąć do tyłu by poleciała na ten głupi łeb.

Upadek na potylicę, zgon miejscu i całe życie zniszczone przez niedorozwiniętego szympansa...
Zgłoś
Cezar87 2020-06-28, 23:08
A jak dla mnie koles przegapil okazje zycia bo watpie czy kiedys jeszcze laska przed nim sama majtki sicagnie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów