📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalny mecz okręgówki.
Ah ta B klasa. Uwielbiam chodzić na mecze tej ligi.
Biało-czerwoni jak zwykle chcą wejść z piłka do bramki i nie trafiają z 5 metrów. Przypadek?
co to za bosiko? to juz lepsze za łebka się miało jak sie elegancko wyrwównało i skosiło.. do tego ten sędzia liniowy w berecie i koszuli flanelowej, przeciez jakim prawem nie ma normlanego liniowego tylko mietek z pod sklepu i jeszcze ten pies co biega bo tej łące..
Też uważam, że dobry mecz - większość pomyłek to wina użycia do gry kartofliska zamiast boiska. Wiadomo, tam trafiają się gorsi kopacze - to nie ekstraklasa - ale po zmontowaniu faili to i z Barcelony w ostatnim meczu z Lechią można się nieźle pośmiać
@slayer123123
Okręgówki? Nie przesadzaj. Nie wiem jak w Twoim regionie, ale u nas okręgówka to już prawie jak Ekstraklasa. Trybuny, szatnie, czasem nawet stadionowy spiker. No i przede wszystkim zawsze jest trzech sędziów związkowych, a nie tylko główny.
Okręgówki? Nie przesadzaj. Nie wiem jak w Twoim regionie, ale u nas okręgówka to już prawie jak Ekstraklasa. Trybuny, szatnie, czasem nawet stadionowy spiker. No i przede wszystkim zawsze jest trzech sędziów związkowych, a nie tylko główny.
SaintMaster napisał/a:
4:38 - dobrze kurwa widzę? to takie małe po lewej pije browara?
No gdzie tam ...
Pewnie to jest jakaś oranżada regionalna, jak np to
U nas w B klasie jest rzeka za "stadionem" , piłek juz w chuuj odpłyneło
Aj tam brawo liniowego. Jak on linię spalonego pilnuje, hehe. Ten kowboj w gaciach też dobry wariat
SaintMaster napisał/a:
4:38 - dobrze kurwa widzę? to takie małe po lewej pije browara?
To oranżada "Bystra"
Śmiechy hihy ale dać tym ludziom 1/5 pensji jaką dostają podstawowi zawodnicy legły warszawy - wczorajszy mecz pokazał doskonale ich poziom.
Po roku grali by na takim samym poziomie, różnica jest w taktycznych aspektach gry, do nadrobienia szybko przez przeciętnie inteligentną osobę - piłkarze to idioci, potrzebują na naukę znacznie więcej czasu niż przeciętny człowiek, wyjątki typu barci Żewłakow to.. Wyjątki
Kolejna różnica to przygotowanie techniczne, nie wielkie braki względem polskiej ekstraklasy mają, to nie żart tylko smutna prawda.
Następnie przygotowanie fizyczne, z tym by zeszło najdłużej ale polscy piłkarze pod tym względem są słabi, przypomina się pamietny okres Dana Petrescu w Wiśle - pamietam bo chodziłem na otwarte treningi oglądać "idoli", Petrescu co chwile łapał się za głowę, bo kolejni zawodnicy padali a niektórzy nawet WYMIOTOWALI z wysiłku. Przykładowy Wawrzyniak, "pro" z nadwagą... Litości kurwa.
Wczoraj oglądałem mecz Legii i co się rzucało w oczy? Rozbudowane mięśnie u zawodników Molde czy jak to się tam pisze. Świetnie zbudowana klatka, odsłonięte mięśnie brzucha, widać, że do tego wygimnastykowani, wyrzeźbione barki - to pokazuje, że oni poważnie podchodzą do swojej pracy, bo sory ale takiej budowy nie da się zrobić w rok, do tego nie dbając o jedzenie. Zwróciłem na to uwage w zasadzie przypadkiem, jak któryś z zawodników Legii podniósł koszulke i okazała się... O kurwa - opona.
Wchodził pod koniec meczu żyto, chłop 21 lat, a szczypior bez masy totalny, ale skąd masa jak robią przysiad legia.net/images/news/new/zyro_michal_1281169008.jpg ... na 40kg.
Fakt jest taki, że mase mięśniowa trzeba mieć, siła z dupy się nie bierze, a jak sie mase zdobędzie to trzeba pracować nad zwrotnością, na tym profesjonalna piłka polega. A u nas cipy jak kosecki, ciekawy przypadek, cipa z charakteru totalna, przewraca się jak małe dziecko (oglądałem kobiece MŚ w piłce - kobitki grały o wiele twardziej od mężczyzn...).
Tak długo jak fizycznie będą w dupie tak długo nic nie zdobędą. Piłka to sport kontaktowy opierający się na sile.
Po roku grali by na takim samym poziomie, różnica jest w taktycznych aspektach gry, do nadrobienia szybko przez przeciętnie inteligentną osobę - piłkarze to idioci, potrzebują na naukę znacznie więcej czasu niż przeciętny człowiek, wyjątki typu barci Żewłakow to.. Wyjątki
Kolejna różnica to przygotowanie techniczne, nie wielkie braki względem polskiej ekstraklasy mają, to nie żart tylko smutna prawda.
Następnie przygotowanie fizyczne, z tym by zeszło najdłużej ale polscy piłkarze pod tym względem są słabi, przypomina się pamietny okres Dana Petrescu w Wiśle - pamietam bo chodziłem na otwarte treningi oglądać "idoli", Petrescu co chwile łapał się za głowę, bo kolejni zawodnicy padali a niektórzy nawet WYMIOTOWALI z wysiłku. Przykładowy Wawrzyniak, "pro" z nadwagą... Litości kurwa.
Wczoraj oglądałem mecz Legii i co się rzucało w oczy? Rozbudowane mięśnie u zawodników Molde czy jak to się tam pisze. Świetnie zbudowana klatka, odsłonięte mięśnie brzucha, widać, że do tego wygimnastykowani, wyrzeźbione barki - to pokazuje, że oni poważnie podchodzą do swojej pracy, bo sory ale takiej budowy nie da się zrobić w rok, do tego nie dbając o jedzenie. Zwróciłem na to uwage w zasadzie przypadkiem, jak któryś z zawodników Legii podniósł koszulke i okazała się... O kurwa - opona.
Wchodził pod koniec meczu żyto, chłop 21 lat, a szczypior bez masy totalny, ale skąd masa jak robią przysiad legia.net/images/news/new/zyro_michal_1281169008.jpg ... na 40kg.
Fakt jest taki, że mase mięśniowa trzeba mieć, siła z dupy się nie bierze, a jak sie mase zdobędzie to trzeba pracować nad zwrotnością, na tym profesjonalna piłka polega. A u nas cipy jak kosecki, ciekawy przypadek, cipa z charakteru totalna, przewraca się jak małe dziecko (oglądałem kobiece MŚ w piłce - kobitki grały o wiele twardziej od mężczyzn...).
Tak długo jak fizycznie będą w dupie tak długo nic nie zdobędą. Piłka to sport kontaktowy opierający się na sile.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów