Pomijając "tragedię" sąsiada to zastanawiam się w jaki kurwa sposób to możliwe... czym on te opony ciął, że sobie opierdolił?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie jakiś tępy brudas nieudacznik
Bardzo prosto, miał pecha i podczas cięcia opona wyjebała, przy takiej eksplozji jakoś nie dziwię się, że nóż mu palca upierdolił
Odciski zostawił
to jest kurwa on czy ona czy huj wie co, bo nie rozróżniam która to z 720 płci.
Pierdolony , z taką jakością roboty ma miejsce w gangu Olsena gwarantowane ....
Verdi napisał/a:
Bardzo prosto, miał pecha i podczas cięcia opona wyjebała, przy takiej eksplozji jakoś nie dziwię się, że nóż mu palca upierdolił
Mógł też próbować wbić w oponę składany nóż, który się złożył
bleblebator1 napisał/a:
to jest kurwa on czy ona czy huj wie co, bo nie rozróżniam która to z 720 płci.
normalna kobieta, jakim chujem nie rozróżniasz
xxmercy napisał/a:
normalna kobieta, jakim chujem nie rozróżniasz
w pierwszym zdaniu jest women
popierdoleni amerykanie z samochodami większymi od TIRa
Nie jeżdżę autami osobowymi mniejszymi niż 5,2m oraz 2200dmc.
Moje bezpieczeństwo i wygoda jest priorytetem. Ktoś tu wrzucał filmik z W140, chyba Velture...?
Moje bezpieczeństwo i wygoda jest priorytetem. Ktoś tu wrzucał filmik z W140, chyba Velture...?
TerazPolska123 napisał/a:
popierdoleni amerykanie z samochodami większymi od TIRa
za to w eu bedziemy mieli silnik 1.0 tak nas amerykance planują urzadzić
Po prostu używał zwykłego noża przeznaczonego do krojenia a nie wbijania. Noż przeznaczony do krojenia jak i wbijania ma inną rękojeść uniemożliwiającą zjechanie ręki na ostrze podczas wbijania. Uciął zapewne jednego a resztę nadciął.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów