Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli samemu to pokazał bo jest starym zbokiem to do wora i wiecie co dalej.
Jeśli natomiast któryś z uczniów mu dał linka czy coś, a on kliknął bo jest starym dziadem co klika we wszystko bez zastanowienia, no to k🤬a średnia akcja i raczej nie wina geriatryka.
Ciężko ocenić z 5 sekund nagrania w c🤬jowej jakości.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
chyba, że polajkowałby jakiś wpis konfederacji albo brauna na facebooku, to wtedy nagana, zwolnienie, wilczy bilet i ostracyzm do końca życia.
nic w tym śmiesznego.
Szczerze to za mało informacji a ostatnie zdanie takie niejasne.
Jeśli natomiast któryś z uczniów mu dał linka czy coś, a on kliknął bo jest starym dziadem co klika we wszystko bez zastanowienia, no to k🤬a średnia akcja i raczej nie wina geriatryka.
dokladnie, zwlaszcza ze "akurat przypadkiem" gowniarze nagrywali jego z rzutnikiem w tle, albo ustawka albo robil to tak czesto ze nagranie bylo kwestia czasu
Szczerze to za mało informacji a ostatnie zdanie takie niejasne.
Historia stara jak świat, nauczyciel zapomina, że jest włączony rzutnik i sobie przegląda co tam chce by zabić czas... a rzutnik swoje. Jeżeli jeszcze ktoś mu specjalnie linka podesłał, no to już w ogóle. C🤬jowo, że pracę stracił, bo to naprawdę nie jest nic wielkiego.
jeśli ruski dziadek oglądający dupeczki w internecie to przegryw i zbok to kim ja jestem jeśli oglądam w internecie ruskiego dziadka oglądającego dupeczki w internecie?
Zbokcepcja.
hahahaha k🤬a co za koleś, w polskiej szkole by go rodzice uczniów zaj🤬i xDD
No chyba że było by to na lekcji religii i ksiądz by pedalskie kutangi oglądał, to wtedy rozległ by się lament starych katoli że ksiądz niewinny i na pewno uczniowie go sprowokowali.
w polskiej szkole powiedziałby że kurewstwo prawem nauczyciela, kotula by przyklepała, a duda wręczyłby mu order orła białego.
chyba, że polajkowałby jakiś wpis konfederacji albo brauna na facebooku, to wtedy nagana, zwolnienie, wilczy bilet i ostracyzm do końca życia.
nic w tym śmiesznego.
swieta racja nawet dla zabawy nie powinno sie lajkować rusofili.
[ Dodano 2025-03-13, 12:13 ]
zacna seria mu sie tam włączyła. prawdziwi ludzie pracy. dużo ładnych seksworkerk
dal mnie największym szokiem jest to że oni tam mają szkoły... pomijam oczywiste fejki że mają prąd... i internet..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie