Gdy zapomni się kluczy, trzeba odnaleźć w sobie cząstkę alpinisty i wejść przez okno. Gorzej jak okrakiem nadziać się można na podwyższenie. Mycha ją musiała zaboleć ;D
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mam tylko nadzieje,że to była flama kibica piłki nożnej.Az reszta pewnie tak było))))leeeeeeeeeeeeeeegiaaaaaa,albo jaki chuj inny ))
legionista bedzie wylizywał gruz)))
Wymknięcie się z chaty i zabalowanie jeszcze by może i chłop jakoś wybaczył. "U koleżanki tylko byłam itd."
No ale powrót nad ranem z połamaną cipą, chyba nie przejdzie...
Rudy, to ty?
No ale powrót nad ranem z połamaną cipą, chyba nie przejdzie...
ssm napisał/a:
Mam tylko nadzieje,że to była flama kibica piłki nożnej.Az reszta pewnie tak było))))leeeeeeeeeeeeeeegiaaaaaa,albo jaki chuj inny ))
Rudy, to ty?
Nie wiem jakim cudem będąc w pozycji z 00:20 można się spierdolić zamiast wdrapać przez to okno.
korinogaro napisał/a:
Nie wiem jakim cudem będąc w pozycji z 00:20 można się spierdolić zamiast wdrapać przez to okno.
przecież to kobieta
Stracić dziewictwo w taki sposób... Kiedyś znajoma mi opowiadała, że straciła w ten sposób dziewictwo, kiedy poślizgnęła się w wannie i wyrżnęła centralnie szparą w brzeg wanny. Krew, panika i w ogóle... no i błona w pizdu...
Tylko baba mogła być na tyle tępa by wspinać się z zawieszoną torbą na boku.
ale te kobiety słabe są : / już tam była, już leżała połową ciała za oknem i kuźwa zabrakło jej siły by nogi wciągnąć... no ja nie mogę po prostu o_O
a już dochodziła
Trenowała z murzyńskimi bolcami, ale tego kurwa nie była w stanie zmieścić w piździsku.
Niedziela, gdyby nie dalsza część filmu, to za oprawę muzyczną i za zapauzowanie w kluczowym momencie skomentowałbym materiał wyjątkowo nieprzychylnie. A tak to piwko
Niedziela, gdyby nie dalsza część filmu, to za oprawę muzyczną i za zapauzowanie w kluczowym momencie skomentowałbym materiał wyjątkowo nieprzychylnie. A tak to piwko
A mówią że w piździe się wszystko zmieści
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów