Za to kamerka włączona
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za to kamerka włączona
Takie dzwiganie to jak leżenie całe dnie, nie dźwigam a też mnie kręgosłup napierdala.
Od takiej w papę dostać luja - głowa by 3 obroty zrobiła. Chyba, że zastosować 3 chwyt ruskiego komandosa - zajebać wroga długotrwałą ucieczką
Miła pani zademonstrowała tańszy i znacznie szybszy sposób aborcji
Butów nie ubrała żeby była płaska stopa bez podeszwy (dla prostych pleców), a to że jest głupią pizdą że stanęła na śliskiej nawierzchni to drugie
krakus1906 napisał/a:
Butów nie ubrała żeby była płaska stopa bez podeszwy (dla prostych pleców), a to że jest głupią pizdą że stanęła na śliskiej nawierzchni to drugie
Ubiera sie choinke, albo kogos, a odziez czy buty na siebie sie zaklada.
W dobrych butach tez by miala prosto ulozona stope.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów