📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
NataliaW napisał/a:
Impotenci jak zwykle nie wiedzą co zrobić.
Znasz szczegoly? Czy tylko tak pieprzysz jak feministka?
Widać różnicę w karach pomiędzy brazylią, a polaczkowem. Nie od dziś wiadomo że polaczki to miękkie faje . No czekam, jebcie mnie
NataliaW napisał/a:
Impotenci jak zwykle nie wiedzą co zrobić.
brzmisz jak tysiąc kluczy w dumnym zamku
To chyba etiuda filmowa studentów z Łodzkiej filmówki. W ramach artystycznego performersu trafiła na sadistica by sprawdzić nasze reakcje . Także pilmujmy się pod tym filmem z komentarzami, bo nas obserwują i badają artysty i inne zboczeńcy.
Laska sie wali na lewo i prawo a potem nikt jej nie szanuje i jest zdziwienie.
Oo! jak ja teraz policzę tych żuli co po 50 groszy od mnie wysępili to teraz był bym... Kurwa bogaty. :o
Znawca_Cipek napisał/a:
Znasz szczegoly? Czy tylko tak pieprzysz jak feministka?
Szyc objaśniał o co chodzi w Symetrii
Ybać_pis_forever_ziomek napisał/a:
Oo! jak ja teraz policzę tych żuli co po 50 groszy od mnie wysępili to teraz był bym... Kurwa bogaty. :o
Wez nie pierdol skąd miałbyś piśiąt groszy aby komis je dać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów