Już 3 rok z rzędu mi się to zdarza...
Już 3 rok z rzędu mi się to zdarza...
nie rozumiesz, juz tłumaczę
sadistic.pl/pompki-vt332432.htm
Ja także. I nie rozumiem ludzi, którzy wsiadają w auto, jadą na siłownię po to by sobie tam pobiegać na bieżni, albo na rowerku pojeździć.
Ile się naoglądałem takich życiowych pizd jak Ty, które to najlepiej wiedzą czym jest siłownia nigdy na niej nie będąc. A teraz spójrz do lustra spaślaku.
Przegryw
Ja także. I nie rozumiem ludzi, którzy wsiadają w auto, jadą na siłownię po to by sobie tam pobiegać na bieżni, albo na rowerku pojeździć.
Nie wiem czy wiesz grubasku, ale siłownia to nie tylko bieżnia i rowerek.
Nie wiem czy wiesz grubasku, ale siłownia to nie tylko bieżnia i rowerek.
Ile się naoglądałem takich życiowych pizd jak Ty, które to najlepiej wiedzą czym jest siłownia nigdy na niej nie będąc. A teraz spójrz do lustra spaślaku.
Przegryw
Nie wiem dlaczego po nim jedziecie. U mnie na siłce jest od chuja kobiet, które jeżdżą samochodem na tą siłownię, żeby tylko pobiegać na bieżni (albo co większa beka pochodzić przez 20 minut ), a ciężarów nawet nie ruszają. Jak wchodzą na Multisporcie to da się jeszcze zrozumieć, ale płacenie za karnet w takim wypadku to już serio szczyt głupoty.
Nie wiem dlaczego po nim jedziecie. U mnie na siłce jest od chuja kobiet, które jeżdżą samochodem na tą siłownię, żeby tylko pobiegać na bieżni (albo co większa beka pochodzić przez 20 minut ), a ciężarów nawet nie ruszają. Jak wchodzą na Multisporcie to da się jeszcze zrozumieć, ale płacenie za karnet w takim wypadku to już serio szczyt głupoty.
Jesli to twoja silownia to po chuj narzekasz?
Czy po prostu mówisz "u mnie" bo też tam chodzisz?
Jesli to twoja silownia to po chuj narzekasz?
Czy po prostu mówisz "u mnie" bo też tam chodzisz?
To drugie.
A nawet jakby to pierwsze to i tak spierdalaj internetowy napinaczu. Najlepiej na trening spuścić ciśnienie innym sposobem niż masturbacja.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów