Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak dzieci na pierwsza komunie, kolejny miłosnik kwaśnych jabłek, co to LBGT robi z ludźmi!
Ze wszystkich twoich kretyńskich komentarzy, ten jest jednym z bardziej kretyńskich. W sumie pisanie kretynizmów to twój styl.
powtarzam, po raz setny, bobry muszą być ogolone!
Ale ty za to mądry być nie musisz i jak widać nie jesteś.
A odnośnie bobrów to fakt że włosy na cipsku są 'biologiczną oznaką dojrzałosci płciowej samicy
Faktycznie po włosach łonowych rozpoznasz czy już jest gotowa
Ale ty za to mądry być nie musisz i jak widać nie jesteś.
W przypadku zwłok to wszystko jedno, co nie?
Cipa bez włosów wygląda jak u 13 latki.
No nie wierzę co za osioł
13 latka i cipa bez włosów
Chyba pomyliłeś z 10 latką. Podstawy biologi się kłaniają. Zapytaj się panią od biologii w szkole, to ci wyjaśni etapy dojrzewania.
Kuźwa cipki na wierzchu, a te cycki zasłaniają. Logika kobiet.
Bo cycki są widocznie na pierwszy rzut oka i niektóre się ich wstydzą, a cipki są ukryte i przy normalnym poruszaniu się ich nie widać.
Wiele kobiet bardziej się wstydzi pokazać piersi, niż zdjąć majtki. Szczególnie te, które nie są z nich zadowolone.
Byłem kilka razy na wsi to wiem
Prawie każda kobieta ma owłosienie łonowe to cecha ewolucyjna a nie zboczenie czy inna degeneracja.
W kazdej populacji niezależnie od miejsca i czasu są pedały i lesby - to cecha ewolucyjna a nie mentalne zboczenie (jak np. sranie na klate) czy degeneracja (jak upodobanie do dreczenia zwierząt czy dzieci).
NIe ze zaslaniaja piersi, ale bardziej trzymaja, bo to boli jak sie obijaja w biegu.
Może boli te co mają wymiona jak krowa. Normalne kobiety o małych piersiach nie odczuwają bólu podczas biegania.
W kazdej populacji niezależnie od miejsca i czasu są pedały i lesby - to cecha ewolucyjna
Przecież homoseksualizm, to kwestia psychiki danej osoby.
A włosy łonowe to cecha biologiczna. Jedno z drugim nie ma nic wspólnego.
Co ma golenie cipki do LGBT do chuja ? To jest kwestia higieny a nie światopoglądu.
Mydło to pewnie dla ciebie dzieło szatana, prysznic to lewacka fanaberia a częste mycie skraca życie. Bo chłop jak wróci z pola to ma jebać jak chłop.
Kurwa jaka wiejska dzicz
Następny tradycjonalista, nie chodzi o wygląd, spróbuj wylizać furto to zrozumiesz
Tu się kolego mylisz.
Natura wymyśliła włosy łonowe, by chronić pieroga przed kurzem i innymi zabrudzeniami.
Chuj jednak z naturą, cipka powinna i tak być wygolona !
Tu się kolego mylisz.
Natura wymyśliła włosy łonowe, by chronić pieroga przed kurzem i innymi zabrudzeniami.
Nie tylko. Włosy łonowe to również wabik seksualny, bo informuje o stopniu dojrzałości seksualnej. Chociażby dziewczynki nie mają włosów łonowych, czyli nie nadają się do współżycia i rodzenia dzieci.
Co prawda w obecnych czasach, to się nie sprawdza, ale naturę to nie interesuje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów