Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W kazdej populacji niezależnie od miejsca i czasu są pedały i lesby - to cecha ewolucyjna a nie mentalne zboczenie (jak np. sranie na klate) czy degeneracja (jak upodobanie do dreczenia zwierząt czy dzieci).
Ewolucja stworzyła niezdolne do rozpłodu osobniki? Raczej jest to błąd ewolucyjny jak rak.
Cipa bez włosów wygląda jak u 13 latki. Pozdrawiam powyższą pedofilię. Dzieciom w wieku 16-20 lat może się to podobać, ale dojrzali mężczyźni z reguły wolą boberka
Chyba ty, ja nie chciałbym włosów łonowych w buzi, fuj
Chyba ty, ja nie chciałbym włosów łonowych w buzi, fuj
Masz buzię jak pizda ?
Jak dzieci na pierwsza komunie, kolejny miłosnik kwaśnych jabłek, co to LBGT robi z ludźmi!
może jestem za tępy i nie rozumiem, Ty mieszasz jakieś leki?
Jak dzieci na pierwsza komunie, kolejny miłosnik kwaśnych jabłek, co to LBGT robi z ludźmi!
może jestem za tępy i nie rozumiem, Ty mieszasz jakieś leki?
c**a bez włosów wygląda jak u 13 latki. Pozdrawiam powyższą pedofilię. Dzieciom w wieku 16-20 lat może się to podobać, ale dojrzali mężczyźni z reguły wolą boberka
powiedział ten co ma 25 lat, dojrzały mężczyzna, który może jeszcze w życiu cipki nie lizał
Po rozpatrzeniu wniosku jednego z użytkowników forum który zgłosił cię do konkursu Boromira który to konkurs nosi miano "They have a Cave Troll", oraz po zweryfikowaniu cudownej gównoburzy którą rozpętałeś pod tym tematem, jako Jako Wódz Piątej Kliki Radzieckiej Republiki Republikańskich Trolli Spod Znaku Świty Jego Królewskiej Mości Złocisza z Małostkowa, z Bożej Łaski Cara nad Wszelkimi Internetami i Lorda Protektora WWW. Za twoje zasługi dla internetowego Trollingu (Pokój z Nim) nadaję ci niniejszym tytuł Naczelnego Trolla tej części Internetu i wręczam ci ten puchar jednakże jako że jesteśmy biedacką organizacją nie mamy własnego pucharu więc wręczamy ci ten puchar który Prezes naszej organizacji kupił od zwycięzcy innego konkursu za paczkę fajek.
Nadaję ci Także Tytuł Trolla Holocenu, za rozpętanie Gównoburzy o tego typu temat.
git, dziękówa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów