Wicemistrz Rosji w klasie Ż podczas przejazdu treningowego . Mistrz już dawno nie żyje. Uwaga kręcone sandałami - (dosłownie).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kierowca pewnie całe życie odkładał żeby kupić sobie to cudo sovieckiej myśli technicznej...
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Uwaga kręcone sandałami
denerwuje mne takie gadanie
nie można napisać po prostu że chujową kamerą?
nie wiedziałem że wyszły już kapcie z opcją nagrywania filmów!!!!! dostępne na allegr0?? musze takie dziewczynie na basen sprawić
Skad wiadomo ze miszcz nie zyje?
Wypadek przeżyli, ale jak się zorientują, że im się spirytus w bagażniku porozbijał to będzie masowe samobójstwo
w tym "samochodzie" z tyłu zamiast bagażnika był silnik. i to nie byle jaki. bo V4 wystarczająco dobry zeby rozpędzić to pudło do predkosci jego rozpierdal... rozpierdanal... żeby mógł się rozjebać
Można tez napisać, że film został poddany kompresji dlatego jakoś jest kiepska. Sandałami..., sandały z kamerami może kiedyś będą, ale na razie takich nie ma!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów