📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
spierdalający kochanek na dźwięk klucza w zamku.. klasyka komedii zwanej życiem...
Fake jak nic :p
Sprawnie wyszedł. Zapewne to nie pierwszy raz, kiedy w ten sposób wychodził.
Pajan napisał/a:
Sprawnie wyszedł. Zapewne to nie pierwszy raz, kiedy w ten sposób wychodził.
Parqrowiec qrosant
Kamerzysta detektyw
To nie kobieta! To ścierwo! Faceta w tej sytuacji też był by zwykłym szambem.
Taaaa... żona chcąca ukryć przed mężem fakt pierdolenia się z kochankiem drze ryja na pół dzielnicy i wystawia ryj przez okno. Gdyby miała balkon to pewno tam by się pierdoliła by nikt jej nie przyłapał
Fake jak chuj. Kurwa nie darlaby pizdy przy otwartym oknie i jeszcze sama by z niego wygladala. Druga sprawa to to, ze typ musialbyc miec obycie z jakas gimnastyka i jakby znal to zejscie na pamiec. Nie wierze w takie zbiegi okolicznosci, ze kurwa i ruchacz akrobata sa tak takimi debilami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów