postanowiłem to wrzucić tu dlatego że na sadolu jest spora grupa fanów tej gry:)
postanowiłem to wrzucić tu dlatego że na sadolu jest spora grupa fanów tej gry:)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba, że masz na myśli tę serię....
jak nie wydadzą GTA na pc to się załamie władowałem z 12k w tą skrzynkę i chodzi mi wszystko
borderlands 2 gta 4 mw3 wszystko ale nie wydam więcej pieniądza na jebane ps3
Żalisz się czy chwalisz? Ja wydałem 2,4 tysiąca zł na kompa w zeszłym roku i te gierki spoko mi chodzą na maks detalach
jak nie wydadzą GTA na pc to się załamie władowałem z 12k w tą skrzynkę i chodzi mi wszystko
borderlands 2 gta 4 mw3 wszystko ale nie wydam więcej pieniądza na jebane ps3
Tak jasne - tak w ogóle to 8k, a tak naprawdę to 4k.
I tak? Na kompie za 12k chodzą gry? No co ty - myślałem, że GTA IV nie ruszy. I co masz niby w tym kompie za 12k? 3x GTX 680 + 3930K@4.8 GHz? Jasne. Kupiłeś 2500K z Radeonem 7870 i sobie wkręciłeś, że jest za 12k? Ostatnio też mi opowiadał koleś na TS, że jego kumpel ma zestaw za "bodajże" 14k. Okazało się, że ma 2500K niepodkręcony (haha), GTX 680 i monitor Full HD (lol). I tak z zestawu za 14k zrobił się zestaw za 6k. Tak właśnie rodzą się legendy.
PS
"jak nie wydadzą GTA na pc to się załamie" - kto się załamie?
Wkoncu biale postacie do wybrania nie bede musial tymi czarnuchami biegac
w koncu????
jedyne GTA w ktorym biegało sie czarnuchem to San Andreas
Tak jasne - tak w ogóle to 8k, a tak naprawdę to 4k.
I tak? Na kompie za 12k chodzą gry? No co ty - myślałem, że GTA IV nie ruszy. I co masz niby w tym kompie za 12k? 3x GTX 680 + 3930K@4.8 GHz? Jasne. Kupiłeś 2500K z Radeonem 7870 i sobie wkręciłeś, że jest za 12k? Ostatnio też mi opowiadał koleś na TS, że jego kumpel ma zestaw za "bodajże" 14k. Okazało się, że ma 2500K niepodkręcony (haha), GTX 680 i monitor Full HD (lol). I tak z zestawu za 14k zrobił się zestaw za 6k. Tak właśnie rodzą się legendy.
PS
"jak nie wydadzą GTA na pc to się załamie" - kto się załamie?
szkoda słów, bajkpisarz i juz. w dzisiejszych czasach zeby 12k wydac na kompa tot rzeba byc kretynem i sie mocno postarac.
szkoda słów, bajkpisarz i juz. w dzisiejszych czasach zeby 12k wydac na kompa tot rzeba byc kretynem i sie mocno postarac.
Kretynem to trzeba być żeby myśleć, że komputer służy tylko do gier.
A co jeśli gość jest grafikiem komputerowym? Wtedy sprzęt kosztuje całkiem inne sumy, np sprawdzcie sobie cenę karty NVIDIA Quadro 6000.
Jeżeli jednak wydał 12 koła żeby ciupać w gierki to faktycznie jest conajmniej kretynem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów