Genialna zapowiedź decydującego o awansie meczu Polaków z Czechami na Euro 2012 autorstwa specjalisty od tego rodzaju klipów - internauty Odina
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
przeszły mnie ciary jak to oglądałem. To dobrze.
Ale orzełek przyszywany na szybkiego na końcu
Ale orzełek przyszywany na szybkiego na końcu
Szacunek dla Pana Zimocha, oglądam już kolejny tego typu film, ale przy jego wyrażaniu emocji ciary mam nawet w łoniakach
W końcu mamy prawdziwą reprezentacje i trenera który robi co swoje mimo nieprzychylnych opinii na temat jego osoby. Jest jaki jest, może to nie tytan oracji ale stworzył zespół którego nie musimy się wstydzić. A tym wszystkim którzy twierdzą że mogliśmy osiągnąć więcej a trener powinien bardziej się starać, kij głęboko w oko! Już dziś reprezentujemy poziom który był w swerze marzeń jeszcze 3 lata temu. Aż strach pomyśleć co będzie na przyszłym Euro
aż chciało by się zobaczyć coś takiego w telewizji bezpośrednio przed meczem
ale nie, lepiej wpuścić stękającego Szpakowskiego i Szaranowicza w studiu...
ale nie, lepiej wpuścić stękającego Szpakowskiego i Szaranowicza w studiu...
Świetny filmik, dobre tempo...ale euro i tak mnie nie interesuje
YT: /watch?v=jircqVacNog&feature=player_embedded - źródło (720p do wyboru)
PureWhite napisał/a:
Świetny filmik, dobre tempo...ale euro i tak mnie nie interesuje
A nas nie interesuje twoje zdanie.
Gdyby do komentowania meczu w TV wpuscili Zimocha, to bylby to najlepiej komentowany mecz w tym stuleciu.
O, znalazlem ciekawe info.
eurosport.pl/pilka-nozna/euro-2012/2012/rewolucja-w-telewizji_sto33118...
juki napisał/a:
O, znalazlem ciekawe info.
Sprowadzę cie na ziemię
media2.pl/euro2012/93148-TVP-rezygnuje-z-komentarza-radiowego-przy-Eur...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów