Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sami kurwa eksperci polityczni w komentarzach, wróćcie lepiej do swojego marnego życia
Dokładnie; fajnie się czyta te wynurzenia prawicowych przegrywow, ich frustracja ze zjebanego zycia wylewa się z ich nienawistnych komentarzy, proste umysły rodzą proste rozwiązania, głupie chuje silne sprzed komputera czy telefonu, najśmieszniejsze jest to, że chcieliby strzelać do innych, ale żaden z tych idiotów nie przeszedłby by badań psychologicznych na dostęp do broni same PPP: prymitywne, przegrane i przyglupie ćwoki ze wsi
macie swoj obsrany pis, zaraz bedziecie gadac po rusku pisiorki
A co zrobiła poprzednia władza? Dokładnie tyle samo: nic.
i dobrze, że nie ma tam debili , którzy zaraz by chcieli strzelać, lać wodą po drugiej stronie granicy, lub na inne sposoby,
jeszcze tylko przypomnę, że gdy niedawno się pytano tuska, czy jest za budową ogrodzenia na granicy to mówił, a po co,
chyba nie trzeba tego komentować, może tylko dodam, cieszę się że PO nie jest obecnie u wladzy bo każdy się domyśla jak by było
Drugie zdjęcie popierdoliłem. Wrzucam zdjęcie gdzie sięga kolejka "od - do"
Byłem tam dzisiaj w okolicach. Totalny chaos. Ponad 40km białoruskich tirów z towarami i nasi nie chcą ich przepuścić.
Drugie zdjęcie popierdoliłem. Wrzucam zdjęcie gdzie sięga kolejka "od - do"
I bardzo dobrze.
Czemu nie korzystają z czegoś tak banalnego jak armatka wodna??? Pastuchom zaraz się odechce skakać na mrozie.
Zamiast wody w tych armatkach powinna być załadowana czysta kapsaicyna. Taki wyciąg z papryczki o liczbie szesnastu milionów w skali Scoville'a. Nie ma mowy, żeby ktokolwiek nie spierdalał na oślep po zainhalowaniu się takim specyfikiem. Nie tylko nie będą chcieli wjebać się do Polski, już kurwa NIC nie będą chcieli.
rząd to debile...
wystarczyło by pomyśleć logicznie mamy już prawie zimę, nieroby szturmują granice, jak się ich pozbyć...
rozwiązanie:
1. ogłosić masowe podlewanie tamtego rejonu lasu (jest za sucho)
2. armatki wodne, i samolocik wynająć aby co chwilę litrami wody z rzek stawów (zimna) zalewać rejon
3. kto podejdzie wodą lać aby nie podpalił lasy (suchego )
4. tłumaczyć światu że woda jest zdrowa myje oczyszcza itp.
5. chore zjeby zapchają szpitale białoruskie lub ograbią ich apteki
6. chore patusy dalej pchające się na granice dalej lać wodą a jak chcą przejść maja dostać wszystkie szczepionki na każdą chorobę w Europie i poza nią by gówna nie przytargali
7. spokojne życie bo dbamy o las, roślinność, i zdrowie patusów świat pokocha Polaków xD
+ nie bada mogli narzekac ze nie maja wody ..
Zwykłych ludzi Białorusinów szkoda, do nich chyba naprawdę nic nie mamy. Myślę, że nawet tym kierowcom właśnie powinniśmy pomóc - wikt, toi toi. Niech idzie w świat właściwe info.. Naszym wrogiem jest ta łukaszenkowska kurwa.
Zwykłych ludzi Białorusinów szkoda, do nich chyba naprawdę nic nie mamy. Myślę, że nawet tym kierowcom właśnie powinniśmy pomóc - wikt, toi toi. Niech idzie w świat właściwe info.. Naszym wrogiem jest ta łukaszenkowska kurwa.
Naszym wrogiem jest putinowska kurwa, łukaszenka to tylko narzędzie, które łatwo zastąpić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów