📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Łukaszenko zaczyna coraz mocniej ruchać w dupe Podlasie i Polskę „C”.
tok myślenia uchodźcy w skrócie; każdy inny niż on (uchodźca) to frajer co przytuli, da dom z wiktem i opierunkiem oraz pieniądze na rozrywki...
dlaczego oni do nich nie strzelają? ja bym strzelał.
VXBRONSONXV napisał/a:
Taki głupek jak ty właśnie strzałem rozpoczął 2 wojnę światową. Wiem bo widziałem w telewizji.
Angevil napisał/a:
Taki głupek jak ty właśnie strzałem rozpoczął 2 wojnę światową. Wiem bo widziałem w telewizji.
weź się kurwa schowaj z takimi zjebanymi tekstami, strzelać i chuj
Jerzy_Owsik napisał/a:
Jakby tak kilkadziesiąt lat temu strzelili do twojego ojca jak na drzwiach przypłynął do Europy to by cię na świecie nie było
Jerzy_Owsik napisał/a:
Ty masz pojęcie o czym piszesz? Człowieku ciesz się że masz spokój w tej swojej piwnicy, możesz wąchać sobie swoje skarpety i walić konia. Gdy tam padną strzały to pierwszy będziesz płakał i spierdalał...
VXBRONSONXV napisał/a:
bo wtedy by się okazało, że w tłumie był wolontariusz białoruski i to on własnie zginął. I Łukaszenka postanowi położyć temu kres i przyśle posiłki oraz wsparcie swojego kolegi po fachu. Pomyśl trochę: prawda pierwsza ginie na wojnie.
Angevil napisał/a:
Tak, nazywał się Franek Golas czy jakoś tak
rząd to debile...
wystarczyło by pomyśleć logicznie mamy już prawie zimę, nieroby szturmują granice, jak się ich pozbyć...
rozwiązanie:
1. ogłosić masowe podlewanie tamtego rejonu lasu (jest za sucho)
2. armatki wodne, i samolocik wynająć aby co chwilę litrami wody z rzek stawów (zimna) zalewać rejon
3. kto podejdzie wodą lać aby nie podpalił lasy (suchego )
4. tłumaczyć światu że woda jest zdrowa myje oczyszcza itp.
5. chore zjeby zapchają szpitale białoruskie lub ograbią ich apteki
6. chore patusy dalej pchające się na granice dalej lać wodą a jak chcą przejść maja dostać wszystkie szczepionki na każdą chorobę w Europie i poza nią by gówna nie przytargali
7. spokojne życie bo dbamy o las, roślinność, i zdrowie patusów świat pokocha Polaków xD
wystarczyło by pomyśleć logicznie mamy już prawie zimę, nieroby szturmują granice, jak się ich pozbyć...
rozwiązanie:
1. ogłosić masowe podlewanie tamtego rejonu lasu (jest za sucho)
2. armatki wodne, i samolocik wynająć aby co chwilę litrami wody z rzek stawów (zimna) zalewać rejon
3. kto podejdzie wodą lać aby nie podpalił lasy (suchego )
4. tłumaczyć światu że woda jest zdrowa myje oczyszcza itp.
5. chore zjeby zapchają szpitale białoruskie lub ograbią ich apteki
6. chore patusy dalej pchające się na granice dalej lać wodą a jak chcą przejść maja dostać wszystkie szczepionki na każdą chorobę w Europie i poza nią by gówna nie przytargali
7. spokojne życie bo dbamy o las, roślinność, i zdrowie patusów świat pokocha Polaków xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów