📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby w polsce coś takiego by było,to procent ludzi chorych na raka wzrósł by 100 krotnie ^^
up@
ale jest to stosowane (palenie) do leczenia objawow
kiedy tylko doczekamy się pełnej legalizacji, bede jednym z pierwszych właścicieli coffe shop'ów
ale jest to stosowane (palenie) do leczenia objawow
kiedy tylko doczekamy się pełnej legalizacji, bede jednym z pierwszych właścicieli coffe shop'ów
Cóż, czy ktoś pali czy nie, to myśli. A niestety prawda jest taka, że zakaz posiadania i uprawy marihuany powoduje więcej szkód, niż pożytku: Kupują i palą głównie gówniarze, więc praktycznie nie ma żadnej "kultury palenia", poza tym kupują z reguły jak najtaniej i jak najmocniej, trując się syfami dodanymi przez dila czy innego tępego gnoja. Ale jeszcze sporo czasu minie, zanim coś się zmieni... Niestety, trawka to nie nikotyna, więc aż tak mocno nie uzależni i efekty za dużego spożycia będą widoczne szybciej i odwracalne, czyli państwo nie zyska tłumu wiernych konsumentów aż po grób - np. palących przez rurkę w tchawicy... Ale dalej krzyczcie, że MJ to zło i palcie papierochy.
Na drzwiach powinień być napis " Welcome in Heaven smoke weed and get fun " . Coś czuję że zmienie plany wakacyjne
Dostaniecie tę marychę na legal, tylko tyle państwo będzie w stanie dać...
aż mi się morda uśmiechnęła ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów