📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
w łodzi to był pierwszy w polsce Fun Shop z dopalaczami, ale jak widze ten sklepik to slina zapierdala ciurkiem po klawiaturze
1:06 jadłbym garścmi tą torbę
Dobrym dokumentem też jest Ekstaza i agonia co prawda nie o MJ ale bardzo ciekawy o EC
Tu macie 1 odc. na yt znajdziecie resztę. Jest wiele takich dokumentów np: Superchwast.
Dobrym dokumentem też jest Ekstaza i agonia co prawda nie o MJ ale bardzo ciekawy o EC
Czy tylko ja na tym portalu zioła nie pale?
Jacy moderatorzy tacy userzy.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,10771378,Posiadanie_50_g_mari...
Spoko, może i u nas w końcu kiedyś się doczekamy dobrego, czystego zioła....
Spoko, może i u nas w końcu kiedyś się doczekamy dobrego, czystego zioła....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów