Kompletna bezrefleksyjność i brak samodzielnego myślenia . Co oni im robią na tych szkoleniach ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To głos sztucznej inteligencji - właśnie pokazujesz, jak białkowiec przegrywa pojedynek na słowa z krzemowcem.
Gratulacje>
Tak wiem, yntelygencya ma głos przekupki z Centusiowa Dolnego (Kraków) ale robotę robi
Gratulacje>
Tak wiem, yntelygencya ma głos przekupki z Centusiowa Dolnego (Kraków) ale robotę robi
Taki mały tips na tych wszystkich zatruwających życie telemarketerów: nie wyrażajcie zgody na nagrywanie przez nich rozmowy - w 95% oznacza to koniec. Co prawda niektórzy mogą jeszcze próbować pierdolić "o twoim bezpieczeństwie w trakcie rozmowy" ale wtedy jak ostatni cham się wyłączasz...
Niech kurwa spróbuje jeszcze raz zadzwonić to lecą już typowo bluzgi o niedojebaniu umysłowym.
Niech kurwa spróbuje jeszcze raz zadzwonić to lecą już typowo bluzgi o niedojebaniu umysłowym.
Generalnie jak takie kurwy albo jakieś huje do mnie dzwonią, to żądam zakończenia rozmowy i się rozłączam.
Ostatnio miałem telefon i postanowiłem jednak chwilę posłuchać, bo nie chodziło o pierdolone pokazy tylko "kasę mi chcieli dać"...
Najpierw proponuje finansowanie firmy, jakieś kredyty huje muje, ja na to "mam tyle pieniędzy, że mi kredyty niepotrzebne".
No to cipa wyczuwa temat i proponuje inwestycje... ja na to, że "mam takie doświadczenie w inwestowaniu, że mi doradztwo niepotrzebne".
Pani sama się rozłączyła.
Ale generalnie takie rozmowy należy od razu kończyć, grzecznie lub chamsko, jak kto woli.
Ostatnio miałem telefon i postanowiłem jednak chwilę posłuchać, bo nie chodziło o pierdolone pokazy tylko "kasę mi chcieli dać"...
Najpierw proponuje finansowanie firmy, jakieś kredyty huje muje, ja na to "mam tyle pieniędzy, że mi kredyty niepotrzebne".
No to cipa wyczuwa temat i proponuje inwestycje... ja na to, że "mam takie doświadczenie w inwestowaniu, że mi doradztwo niepotrzebne".
Pani sama się rozłączyła.
Ale generalnie takie rozmowy należy od razu kończyć, grzecznie lub chamsko, jak kto woli.
To już nawet nie zatrudniają na niewolniczych warunkach ludzi do dzwonienia i wkurwiania innych tylko zastępują to automatem...
Nadawałaby się do sejmu. Nawet wiem do której partii.
ale się uśmiałem
Oni potem wysylaja te dane i mowia ze maja 1000 potwierdzonych zaproszen
gość który odbierał telefon i udawał też robota rozjebał system XD
ale tepa dzida!
To nie jest fejk tylko, powiedzmy, półautomat. Na youtubie przejrzałem kilka podobnych filmów z panią Beatą w roli głównej, zawsze lecą te same nagrane wcześniej teksty. Typek siedzi przy soundboardzie i próbuje dopasować nagrania do rozmowy tak, żeby wyłudzić dane. Jak klient zacznie zadawać pytania to się zaczynają schody, bo nie ma na wszystko nagranej odpowiedzi. I wychodzi cyrk.
Ona tylko czeka kiedy on odpowie "TAK" i już go mają. Zmontują to tak, że niby się zgodził na jakąś lewą transakcję.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów