Ci Anglicy to są naprawdę uprzejmi ludzie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ci Anglicy to są naprawdę uprzejmi ludzie.
U nas też się szarpią z policją, a jak któremuś przy okazji serducho strzeli, to jest wrzask
Doszło do tego że zachód już się tak skundlił że biali noszą małpy i jeszcze im płacą
Niosą jak króla a ten kazuje się im pierdolić.
W Nigerii zrobili by z niego durszlak i by się słowem nie odezwał.
sadistic.pl/rzut-czarnuchem-w-wykonaniu-czarnuchow-vt565370.htm
sadistic.pl/rzut-czarnuchem-w-wykonaniu-czarnuchow-vt565370.htm
Ja tam widzę że od 15 sekundy że czarny obywatel chciał zaspokoić oralnie tą blondynę trzymającą go za dupę...
źle robią, wystarczą dwie osoy ciągnące za nogi
HCI napisał/a:
Niosą jak króla a ten kazuje się im pierdolić.
dlatego ten murzyn nie mieszka juz w Nigerii
Do zoo czy odrazu do afryki?
Film ucięty, w pełnej wersji wsadzili czarnucha do klatki a on spierdolił zanim zdążyli zamknąć drzwi.
Trafil do domu.....do klatki
BarmanInternetu napisał/a:
Doszło do tego że zachód już się tak skundlił że biali noszą małpy i jeszcze im płacą
Niosą, ale do klatki. Z Brytolami tak jest: lepiej być wrogiem Brytola niż przyjacielem, jak to w Indiach mówią, bo Brytol wroga chce kupić a przyjaciela sprzedać.
Muzyka punjabi jest ciapatych nie murzynów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów