Jebło aż miło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Jebło aż miło
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hahaahahahha jebany kitajec sobie znalazł miejscówkę do kamerowania xD
Bonda kręcą? Czy inne bolywoood?
PsikutaBezS napisał/a:
Bonda kręcą? Czy inne bolywoood?
Za dużo siarki w ropie. Ruska po rabacie.
Macie namiar na jakiegoś kręgarza? Coś mnie szyja napierdala
Zbiorniki kuliste, zazwyczaj są na gaz, który trzymany jest tam pod duzym cisnieniem.
Ma ktos taki filmik tylko z czymś mocniejszym wewnątrz takiego zbiornika ?
Zbiorniki kuliste, zazwyczaj są na gaz, który trzymany jest tam pod duzym cisnieniem.
stopwar napisał/a:
Jak Sasinowi udało się tak szybko wybudować zapowiadaną elektrownie atomową?
Ej nie ekscytuj się polityką na tym portalu... nie pokazuj polityków, to nie miejsce na walkę z politykami, których nie lubisz ... nie ważne czy z prawej czy z lewej strony... sadistic jest ponad polityką... jak tego nie rozumiesz to wypieprzaj stąd... bo już rzygam tą walką polityczną w naszym kraju
Kto pracował w rafinerii, rozumie jakie są zagrożenia. Szkolenia, egzaminy, zero nagrywania, auto diesel. Na bramkach identyfikatory, jak wczorajszy- zgłaszasz szefowi sytuację, inaczej pracodawca kara 10 koła , jak jest teraz, nie wiem co do wysokości kary. Oczywiście dla gościa, który był pod wpływem, lub wczorajszy %- dożywotni zakaz wstępu na teren rafinerii.
ebeebe_ebeebeebe napisał/a:
Fajna sprawa, chociaż słabo wyjebało.
jakby butadien ze zbiorników w Oświęcimiu jebnął (Synthos) to nie było by co zbierać w promieniu kilometra lub dwóch.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów