"-Niektórzy ludzie lubią mieć zapalone światło w czasie seksu, inni zgaszone... Moja dziewczyna lubi mieć zapalone światło. Lubi wtedy czytać...
- (śmiech publiczności)
- ...Do czego powinna być zachęcana w swoim wieku...
- (buczenie publiczności)
- Żartowałem! Oczywiście, że żartowałem! Ona jeszcze nie potrafi czytać, po prostu boi się ciemności!"
I inny tekst:
"-Jak zmusić geja do seksu z kobietą?
-Nasrać jej do cipy"
Polecam występy tego gościa (Jimmy Carr, na youtubie jest parę skeczy z napisami dla mniej zaprzyjaźnionych z angielskim), poglądy ma typowe dla stand-upu: nienawidzi gejów i lesbijek, chrześcijanie to idioci, kobiety są głupie i nie mają uczuć, księża to pedofile etc, a do tego od czasu do czasu rzuci mniej lub bardziej sadolowym dowcipem.
Po tagach nie znalazłem, a jak było to wiadomo co.
- (śmiech publiczności)
- ...Do czego powinna być zachęcana w swoim wieku...
- (buczenie publiczności)
- Żartowałem! Oczywiście, że żartowałem! Ona jeszcze nie potrafi czytać, po prostu boi się ciemności!"
I inny tekst:
"-Jak zmusić geja do seksu z kobietą?
-Nasrać jej do cipy"
Polecam występy tego gościa (Jimmy Carr, na youtubie jest parę skeczy z napisami dla mniej zaprzyjaźnionych z angielskim), poglądy ma typowe dla stand-upu: nienawidzi gejów i lesbijek, chrześcijanie to idioci, kobiety są głupie i nie mają uczuć, księża to pedofile etc, a do tego od czasu do czasu rzuci mniej lub bardziej sadolowym dowcipem.
Po tagach nie znalazłem, a jak było to wiadomo co.
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis