Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te laska, ale w tych pedalskich piwkach to się odkręca kapsle. Nie trzeba żadnych czarów, czy otwieracza...
nie zesraj się
A to piwo jest? Wydawało mi się, że to jakaś oranżada.
Cydr, dobry blend za tą cenę xD
stulejarze wyją, wyjąąąą
Lepiej jak wzdychają do rudej pindusi niż do srających na siebie homogenizowanych dżentelmenów, blee.
Gałę opierdoli, pieroga popuści, browara otworzy. Zakochałem się
Zauważyłem żeś bardzo kochliwy. Byle miało nogi, dupę, włosy i już twoje. Ale muszę oddać, że rude to i ja preferuję.
Kurwa, wszystko byle by z Podlasia nie była!
Jak z Podlasia to opierdoliła by gałę dla Ciebie.
A to piwo jest? Wydawało mi się, że to jakaś oranżada.
napój na bazie piwa, czyli tak, w zasadzie oranżada - tylko z procentami ;D nikt o zdrowych zmysłach by tego tworu nie nazwał prawdziwym piwem.
Te laska, ale w tych pedalskich piwkach to się odkręca kapsle. Nie trzeba żadnych czarów, czy otwieracza...
Akurat w tych piwkach pedalskich się otwiera kapsel jak w każdym nie pedalskim
Co Ty pierdolisz, normalne kapsle są, a nie odkręcane.
Akurat w tych piwkach pedalskich się otwiera kapsel jak w każdym nie pedalskim
Teraz u nas są w nich otwiera kapsle, ale kiedyś były odkręcane. Zakładam, że za granicą dalej mogą być odkręcane, a nie wiadomo skąd filmik.
Sprawdziłem: przy trzeciej próbie dębas huknął o podłogę (ale się nie stłukł, bo to dębas). Nie jestem rudy, więc może w tym problem. W każdym razie jest 347 prostszych, szybszych i bezpieczniejszych metod, żeby otworzyć butelkę.
Koledze w rurkach pokazywała!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów