Pico Bello
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pico Bello
ani kakakasku ani kamizelki pomarańczowej butów z noskiem to chuj nie budowlaniec
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Debil roku
brylant1412 napisał/a:
ani kakakasku ani kamizelki pomarańczowej butów z noskiem to chuj nie budowlaniec
o mamy tu znawce BHP.
a tak na serio to pierwszy raz slysze zeby zakladac kamizelke, kask i buty robocze jak dlubiesz sobie na swojej posesji!
I tak dobrze, że nie wybiło dziury w ścianie budynku
Na chuj drążyć temat. Wyburzył? Wyburzył i to jak szybko.
Czemu wiedziałem że tak się to skonczy?
o mamy tu znawce BHP.
a tak na serio to pierwszy raz slysze zeby zakladac kamizelke, kask i buty robocze jak dlubiesz sobie na swojej posesji!
Ziomuś, kwestia dbania o swoje zdrowie . Mnie stać żeby chodzić prywatnie "na robocie" w dobrych butach. Jestem bogatszy w doświadczenia takie jak spierdolenie się czegoś na stopę, stanięcie na czymś bardzo ostrym. Dobre buty usztywniają - nie skręcisz tak łatwo kostki, albo przez to kolana..
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów