📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
img38.otomoto.pl/images_otomotopl/840671675_9_1080x720_hyundai-grand-i... DAJE "D" DRIVE pajace i skonczyc pierdolic. Jezdzicie ikarusem a nie automatem
Jako kolejny cpt. Obvious stwierdzam, że zapaliła się ostatnia kontrolka przy wybieraku.
Wiedząc, że wybierak idzie w następującej kolejności "P - R - N - D". Nie trzeba być ekspertem, aby wywnioskować, iż wrzucił bieg "D". Jakość nagrania nie pozwala usłyszeć pracującego silnika, który niewątpliwie jest uruchomiony.
Wiedząc, że wybierak idzie w następującej kolejności "P - R - N - D". Nie trzeba być ekspertem, aby wywnioskować, iż wrzucił bieg "D". Jakość nagrania nie pozwala usłyszeć pracującego silnika, który niewątpliwie jest uruchomiony.
alexandrus napisał/a:
Gówno prawda, wrzucił na "N" - luz, nie na bieg.
@ LegendarnyZiom ja jeżdżę automatem na co dzień i po wbiciu "Drive" przy włączonym silniku auto ruszy, tzn.pozycja przy "drive" ustawia sprzęgło na minimum-nawet małe dodanie gazu skutkuje pełnym zasprzegleniem, czyli jest delikatny opór, jednak nie jest w pełni wysprzęglone, do pełnego wysprzęglenia trzeba wcisnąć hamulec. Jak masz automata to wbij D i spróbuj popchnąć auto, zobaczysz jaki opór, a potem wbij N i poczujesz różnicę. A tu ewidentnie za mala pochyłość żeby przełamało minimum zasprzęglenia, pozatym również ewidentnie widać jak gościu wbija N.
Nie wiem jakie auto masz i z jakim automatem (lub ze zautomatyzowaną skrzynią), ale mam wrażenie, że większość, jak nie wszystkie, po puszczeniu hamulca przy wrzuconym D zaczynają się toczyć do tych 10, 15, czy 20km/h. Inna sprawa, jak jest pod górę i nie ma żadnych asystentów, które za nas dodają gazu - wtedy samochód stoi i czeka na nasz ruch.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów