📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
po czym zajechał do najbliższego maka uzupełnić spalone kalorie.
Jakby był "na biegu" to by raczej nie pojechał.
Ktoś tu chyba nigdy nie jeździł automatem.
Koledze do śmiechu to by było dopiero jakby ten grubas podczas upadku wpadł ręką, nogą lub GŁOWĄ pod koło, a było blisko.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Auto na ciężkie nie wygląda, a na piachu to raczej mu sie za wiele nie może stać.
Boże chroń nas od przyjaciół z wrogami sobie jakoś damy rade. Troszeczke zmieniony cytat nie pamiętam skąd.
Gówno prawda, wrzucił na "N" - luz, nie na bieg.
@ LegendarnyZiom ja jeżdżę automatem na co dzień i po wbiciu "Drive" przy włączonym silniku auto ruszy, tzn.pozycja przy "drive" ustawia sprzęgło na minimum-nawet małe dodanie gazu skutkuje pełnym zasprzegleniem, czyli jest delikatny opór, jednak nie jest w pełni wysprzęglone, do pełnego wysprzęglenia trzeba wcisnąć hamulec. Jak masz automata to wbij D i spróbuj popchnąć auto, zobaczysz jaki opór, a potem wbij N i poczujesz różnicę. A tu ewidentnie za mala pochyłość żeby przełamało minimum zasprzęglenia, pozatym również ewidentnie widać jak gościu wbija N.
@ LegendarnyZiom ja jeżdżę automatem na co dzień i po wbiciu "Drive" przy włączonym silniku auto ruszy, tzn.pozycja przy "drive" ustawia sprzęgło na minimum-nawet małe dodanie gazu skutkuje pełnym zasprzegleniem, czyli jest delikatny opór, jednak nie jest w pełni wysprzęglone, do pełnego wysprzęglenia trzeba wcisnąć hamulec. Jak masz automata to wbij D i spróbuj popchnąć auto, zobaczysz jaki opór, a potem wbij N i poczujesz różnicę. A tu ewidentnie za mala pochyłość żeby przełamało minimum zasprzęglenia, pozatym również ewidentnie widać jak gościu wbija N.
W spraw humoru jestem konserwatystą grubas spadający na mordę zawsze śmieszny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów