📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
czarna dłoń sprawiedliwości
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Czym on się wysmarował że się tak wystraszył?
co to za spierdolony fajk z dzungli ?? ...
Ustawione jak wyniki sondaży.
Ustawione nie ustawione, poleciał pięknie
A tak w ogóle to na myśl mi przyszło, są 2 rodzaje pranków, jeden ma wkręcić przypadkowego przechodnia a my przed monitorami oglądamy ich reakcję, tu jest trochę inyy ma wkręcić nas przed monitorami tylko nikt nie kameruje naszych reakcji
#mądrościnabombie
A tak w ogóle to na myśl mi przyszło, są 2 rodzaje pranków, jeden ma wkręcić przypadkowego przechodnia a my przed monitorami oglądamy ich reakcję, tu jest trochę inyy ma wkręcić nas przed monitorami tylko nikt nie kameruje naszych reakcji
#mądrościnabombie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów