Myślę że w sam raz na sadistica
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nudnesons.
Gosciu na koncu to musi byc sadol
"I'll get you guys a phone" i czarny zapierdala do sklepu zajebać telefon..
Niedługo piąty sezon kurwa!
Idę kiedyś do sklepu (bez telefonu, po cholerę mi tel w sklepie) i koło ronda żul leży winiacz obok ale coś jakiś on siny.
Zatrzymuje typa i mu mówię żeby na karetke dzwonił a on na to "nie mam nic na koncie".
Myślę sobie, no debil. Przetłumaczyłem, że te numery są darmowe i no zadzwonił w końcu.
tak mi się przypomniało, pozdrawiam
Zatrzymuje typa i mu mówię żeby na karetke dzwonił a on na to "nie mam nic na koncie".
Myślę sobie, no debil. Przetłumaczyłem, że te numery są darmowe i no zadzwonił w końcu.
tak mi się przypomniało, pozdrawiam
this film made my day
Ostatni to nie sadol on po prostu wie ze Jarppi nie ma palca.Za świrów z Finlandii zawsze piwko!
że niby czarny telefonu niema? kirał w kiermanie z 10 stuknietych, tylko sie wychylać nie chciał
najbardziej mi się podoba reakcja babci z 0:58.. "a co to tam take głupe o"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów