📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
palenie nie jest zdrowe, ale śmiech to zdrowie , więc jest remis:)
Bardzo głupi żart, jeszcze pewnie swojemu ojcu... Rozebrałem kiedyś stary nabój do jakiegoś ckm, usypałem małą kupke na blaszce i podpaliłem długą zapałką, niestety coś odprysnęło i wypaliło mi troche skóre i to na zaskakującą głębokość. A co powiedzieć dopiero o twarzy tego gościa...
@up
Wstydź się... Wiesz ile dobrego można zdziałać starym nabojem do ckm-u?
Wstydź się... Wiesz ile dobrego można zdziałać starym nabojem do ckm-u?
po błysku to chyba magnez. Kiedyś znajomy na chemii (miał dostęp do zaplecza) najebał kupkę na dużą popielnice kryształową i podpalił. Jak to idioci, nie udało się tego zgasić, a temp taka, że przepali tą popielniczke i stól zaraz to polał wodą. Oczywiście był wybuch.
Rozświetlił się jak słońce Peru. Na pewno palił tę marihuanen zamiast wszczykiwać do okrężnicy.
@canes
mam ich dużo więcej, ojciec wyorał kiedyś skrzynie w której były właśnie naboje( metalowa puszka/ skzynka) a obok kilka pistoletów ale były tylko chyba w jakichś szmatach więc zardzewiały i się praktycznie rozsypały w rękach a reszta tego urobku leży gdzie powinna
mam ich dużo więcej, ojciec wyorał kiedyś skrzynie w której były właśnie naboje( metalowa puszka/ skzynka) a obok kilka pistoletów ale były tylko chyba w jakichś szmatach więc zardzewiały i się praktycznie rozsypały w rękach a reszta tego urobku leży gdzie powinna
to był magnez a nie jakiś tam proch
Lepsze doznania są, gdy wsypie się komuś obcięte paznokcie do papierosa. Może obrzydzić fajki na długo.
Jebać twarz i poparzenia palców. Koleś mógł po prostu oślepnąć od tego światła, jak to ich ojciec to gratuluję debilizmu.
@xts to nie magnez, magnez tak się nie spala. To najprędzej jakaś mieszanka była.
Darkeduar napisał/a:
Jebać twarz i poparzenia palców. Koleś mógł po prostu oślepnąć od tego światła, jak to ich ojciec to gratuluję debilizmu.
Paznokcie to numer z wojska, jak ktoś fajki podpierdalał to się szykowało takiego szluga z bonusem i było rzyganie przez pół dnia.
w każdym papierosie powinien być fragment petardy zwanej "korsarz"
Proch to nie był. W sumie pirotechnika to moje hobby, magnez na pewno też nie bo magnez chujowo trudno odpalić ogniem, to była mieszanka FB (pyłu aluminium i nadmanganianu potasu pewnie bo najpopularniejsza) dawniej używana przez fotografów, po dodaniu 3% siarki i wsypaniu do ciśnieniowych korpusów nawet mała ilość działa ładniej niż duże achtungi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów