Strzał ostrzegawczy ze sprężonego powietrza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
dlaczego pod każdym ciekawym do obejrzenia filmikiem musi być ten hujowy sadolowy player na którym sie da zobaczyć jedynie kręcące sie kółko i nic pozatym.....
koziol666 napisał/a:
Ale gnój , normalnie zajebałbym w mordę
Przynajmniej nie siedzi przed kompem jak ty
O to mnie zawsze śmieszy. Kliknę sobie, to na wieczór akurat będzie co pooglądać.
Żarty z inflatorem nie zawsze kończą się śmiechem.
quniu88 To zapewne zależy od obciążenia serwera, ale co ty tam możesz wiedzieć panie dorosły.
kszan napisał/a:
Mogl mu to do dupska wlozyc by bylo smieszniej
Kiedyś ojciec opowiadał, jak jeszcze pracował w kopalni był mechanikiem od maszyn. Po zakończeniu pracy sprzątali "warsztat" sprężonym powietrzem (nie chciało się zamiatać). Jeden z kolegów zawiązywał buta i wypiął się, zaś inny dowcipniś przystawił mu pistolet od sprężarki do dupy i odpalił powietrzem. Kolega wydał tylko jęk i padł. Ziomek poszedł na 10 lat do pierdla.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów