Ekspedient sprzedając zegarek nie spodziewa się wycelowania w niego pistoletu, na co reaguje szarpaniną, która skutkuje strzałem w niego. Ekspedient tego nie przeżył. Nagrywane z odtwarzanego monitoringu na ekranie monitora.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moja rada dla wszystkich kasjerów - sprzedawców: w takiej sytuacji oddajcie zawartość kasy i towar w pizdu, jest ubezpieczony, a Wasze życie nie...
Ten w czerwonym pasiaku pomógł w chuj. Bez niego mogłoby się nie udać.
czytałem 3 razy ten opis... przestań jarać jak wrzucasz coś na sadola
nie ma to jak pomoc ludzi postronnych
@nowynick - często mają zapisane, że są odpowiedzialni finansowo za towar
to chyba Brazylia więc i tak by zginął, nie zostawiają świadków napadów
typa od razu powinni ściąć a typiarę przymusowo do bezpłatnego burdelu dla członków rodziny poszkodowanego.
kokos_123 napisał/a:
To, że właściciele to zazwyczaj pazerne bydło to jedno, ale nikt normalny nie zasądziłby odszkodowania na ich rzecz za nierozbrojenie i niezatrzymanie uzbrojonego napastnika...
Siedzę i patrze na tematy fantastico (treść pisaną), muszę się zapytać... czy ten chłop jest po udarze?
Udarem to musieli by mu przewiercić czaszkę bo ten medyczny aż takich spustoszeń nie czyni.
Jeszcze niedawno pracowałem we wrocławskim punkcie jubilerskim gdzie dowiedziałem się że w przypadku napadu mam grzecznie oddać wszystkie cenne rzeczy(są i tak ubezpieczone) zawartość kasetki(dzienny utarg, da się obejść) oraz pod żadnym pozorem nie szarpać się z napastnikiem właśnie z tego powodu że ludzie pochodzący z marginesu - a ataki przeważnie napada, mają w dupie cudze życie i zdrowie, za paciorki warte 500zł są w stanie zadźgać młodego człowieka który ma przed sobą całe życie nie myśląc o konsekwencjach. Liczy się żeby zajebać, opierdolić po lombardach oraz szybko wsadzić kasę w wódkę albo jakieś prochy, potem się taki tłumaczy że to przez ciężkie dzieciństwo albo że ksiądz dotykał i są wypuszczani po 5 latach.
Pamiętajcie- wasze życie jest cenniejsze nawet od kurwa wysadzanego diamentami wielkości pomarańczy platynowego popiersia waszej starej.
Pamiętajcie- wasze życie jest cenniejsze nawet od kurwa wysadzanego diamentami wielkości pomarańczy platynowego popiersia waszej starej.
lakeroll Nie no kurwa.. ekspert na pokładzie! Łapać za zamek w rewolwerze, trzymajcie mnie.
No dobra idźmy dalej Twoim tropem geniuszu i przyjmijmy, że napastnik ma jednak pistolet. Łapiemy za zamek i w jaki to niby sposób uniemożliwia wystrzał? Uniemożliwić może co najwyżej przeładowanie, ale kulka poleci.
No dobra idźmy dalej Twoim tropem geniuszu i przyjmijmy, że napastnik ma jednak pistolet. Łapiemy za zamek i w jaki to niby sposób uniemożliwia wystrzał? Uniemożliwić może co najwyżej przeładowanie, ale kulka poleci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów