ona to wszystko pousuwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Przecież to głupsze od wody jest ^^
Skąd taka ograniczona baba może wiedzieć o sadolu..? Ktoś jej podsuwa takie pomysły. Jak to powiedział pan z długimi włosami, że to ostry wał i tyle.
Z miłą chęcią wypierdolę jej mordę z tego portalu.
Z miłą chęcią wypierdolę jej mordę z tego portalu.
plotę bzdury*sypki drift po blacie*
kurwa ambitne plany... Ale radzę najpierw zacząć od nauki czytania żeby te filmy łatwiej odszukać...
Btw, stfu and listen to Thunderdome!
Btw, stfu and listen to Thunderdome!
Kod:
/watch?v=PurkZlYJjls
chyba nie jestem w temacie...co to za baba jest? o.O
Darksaider napisał/a:
Jakbym miał taki ryj to bym poszedł gdzieś straszyć zamiast robić pośmiewisko z siebie.
Ona już ma spore profity z grania takiej kretynki
Najlepsze jest to, że większość osób dalej uważa, że ona to robi na serio (tak samo jak było z Panią Barbarą z klatki B). Co tu dużo mówić - trolling successful
Kurwa, czy tępota umysłowa tak powszechna na polskich portalach internetowych, dotkneła też sadistica? Przecież jej jakiś gostek pisze na kartce co ma przeczytać, ona pewnie nie wie jak włączyć komputer a wy spinacie poślady jakby ktoś was ruchał.
Up Pleso93- ja pierdole co za zdjęcie, weź spierdalaj z takimi fotami, przedglądam komentarze i wyskakuje taki kutas, no bez przesady to sadistic a nie portal o Ruchu Palikota.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Up Pleso93- ja pierdole co za zdjęcie, weź spierdalaj z takimi fotami, przedglądam komentarze i wyskakuje taki kutas, no bez przesady to sadistic a nie portal o Ruchu Palikota.
Fej a wy łykacie co wam podadzą na tacy. Ale czego tu się spodziewać po gimbazie ~~
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów