ona to wszystko pousuwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
angel napisał/a:
Chuj jej w dupę i niech wypierdala stara ropucha.
No i gimbus z gimbusa wypełzł Tylko nie popuść od tej spinki
Pleso93 napisał/a:
Obrazek
Co tam Grażyna?
To też usuniesz?
Grażyna to postać fikcyjnam, ale jak przegniesz pałkę to dostaniesz (a raczej Twoja matka) na garba grzywnę.
Twoje IP sadistic przekaże organom ścigania w podskokach, więc nie czuj się bezkarny
" Sadistic.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść materiałów i komentarzy zamieszczonych przez użytkowników serwisu"
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
No i gimbus z gimbusa wypełz Tylko nie popuść od tej spinki
"Wypełz" to tobie słownik z tornistra.
Przeczytaj jeszcze raz mój poprzedni post ale tym razem ze zrozumieniem.
Jeżeli dalej będziesz miał problemy ze zrozumieniem tego co chciałem przekazać to poproś a specjalnie dla ciebie rozwinę swoją wypowiedź.
widać że tylko kase zgarnia
Wiecie jak zrobić karierę na YT albo ogólnie w necie? Zrobić coś co ludzie zaczną hejtować Nie ma nic lepszego niż reklama od hejterów
angel napisał/a:
"Wypełz" to tobie słownik z tornistra.
Naprawdę czepiasz się literówek? Myślałem, że stać cię na więcej...
polux napisał/a:
Zly_wrecz_okropny
Organa to ty możesz sobie wsadzić w poważanie <3
JP JP na 100% lalala
Ta, bo wypełz to w chuj literówka od słowa wypełznął, nie?
Byki walisz, miej odwagę chociaż się przyznać. I przeczytaj co to znaczy literówka w jakimś słowniku
Byki walisz, miej odwagę chociaż się przyznać. I przeczytaj co to znaczy literówka w jakimś słowniku
trane1 napisał/a:
pozdrawiam frajerow ktorzy mysla ze to na serio dzieki wam ona ma kase na chleb idioci XD
taaa a Graża troluje troluje i przed monitorem się śmieje
Conscribo napisał/a:
Byki? To już nagle liczba mnoga Udowodnij mi, że jestem dysortograłem czereśniaku :* Coś mi się zdaje, że ty z angel na drugą zmianę na smogu dorabiacie
P.S Sprawdź sobie co znaczy literówka i proszę nie rób z siebie idioty.
w sumie zawsze myślałem, że sadistic to portal na którym siedzą w miarę ogarnięci ludzie.
dzisiaj już wiem, że przez te linkowanie do wykopów czy innych kurestw przyciągn ęło tutaj pełno pizd, które dają się trolować trolom. Szkoda, spierdalam na ogri.
dzisiaj już wiem, że przez te linkowanie do wykopów czy innych kurestw przyciągn ęło tutaj pełno pizd, które dają się trolować trolom. Szkoda, spierdalam na ogri.
Jak bym miała taką facjatę to bym się w kościele schowała.
a kto by chciał coś robić z jej twarzą ?!
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Byki? To już nagle liczba mnoga Udowodnij mi, że jestem dysortograłem czereśniaku :* Coś mi się zdaje, że ty z angel na drugą zmianę na smogu dorabiacie
P.S Sprawdź sobie co znaczy literówka i proszę nie rób z siebie idioty.
No teraz to już liczba mnoga. I jaka jest odległość F fo "Ł" ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów