Szydło powiedziała, że dochody Polaków rosną. Podliczyłem, ile mam netto. Wyszło mi, że nie jestem Polakiem.
Jak za suche to łykajcie
Co ty pierdolisz? Deflacja zjawiskiem negatywnym? Kto tu jest ekonomistą z dupy? Inflacja na poziomie 2% jest pozytywna? Helena! Mam zawał.
Człowieku jesteś takim rakiem, poza tym bierzesz pod uwagę tylko ostatnią inflacje. Czy ty wiesz jaka będzie w skali roku? Czy ty wiesz jak bardzo podatek inflacyjny złupił polaka, przez ostatnie 17 lat?
Ach, czyli wracamy do retoryki lepszego i gorszego sortu, tak? Idź się utop, bo na taką głupotę nic ci już nie pomoże.
Kurwa inflacja szaleje, rząd wprowadza banknot 500zł a chce wyjebać 1 i 2 groszówki, praktycznie wszystkie produkty powoli drożeją.
Chuj mi po tym, że będę miał do wypłaty 100zł więcej jak na życie będę musiał wydać więcej o 200?
Tak dokładnie, deflacja to zjawisko negatywne. Tak, inflacja na poziomie około 2% jest pozytywna. Po prostu ty jesteś za głupi żeby mieć prawo głosu.
Elmah - bitcoin to nic innego jak bańka spekulacyjna, finalnie przez bitcoin i inne kryptowaluty będzie płacz i zgrzytanie zębów.