Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
zarobki polaków
pazuzu • 2017-05-23, 16:10
Suchar na dziś

Szydło powiedziała, że dochody Polaków rosną. Podliczyłem, ile mam netto. Wyszło mi, że nie jestem Polakiem.

Jak za suche to łykajcie
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AaronSzechter 2017-05-23, 16:32 3
mało ci wyszło bo kradzionych już nieliczymy
Zgłoś
janlew 2017-05-23, 16:36 9
No i wszystko się zgadza, bo tylko Polacy mają więcej. A mniej mają na przykład: oderwane od koryta świnie z KODu, emeryci z SB, folksdojcze z PO, antypolskie organizacje pozarządowe i judenrat Szechtera z czerskiej.
Zgłoś
Kriski 2017-05-23, 16:53 1
A to na pewno były dochody, nie odchody?
Zgłoś
jedrzej152 2017-05-23, 17:10 43
Kurwa inflacja szaleje, rząd wprowadza banknot 500zł a chce wyjebać 1 i 2 groszówki, praktycznie wszystkie produkty powoli drożeją.
Chuj mi po tym, że będę miał do wypłaty 100zł więcej jak na życie będę musiał wydać więcej o 200?
Zgłoś
LongDistanceTrip 2017-05-23, 17:10
Powiedzmy, że zarabiają te grosze więcej. I co z tego ? Jak i tak można za to mniej kupić. To tak jakby Niemiec z Republiki Weimarskiej cieszył się z tego, że po chleb chodzi z workiem pieniędzy, a wyklejenie ściany banknotami opłaca się bardziej niż kupno tapety.
Zgłoś
BKKWK 2017-05-23, 18:27 13
janlew napisał/a:

No i wszystko się zgadza, bo tylko Polacy mają więcej. A mniej mają na przykład: oderwane od koryta świnie z KODu, emeryci z SB, folksdojcze z PO, antypolskie organizacje pozarządowe i judenrat Szechtera z czerskiej.

Janlew, to już przestaje być śmieszne. Powtarzasz się.
Zgłoś
Profx5015 2017-05-23, 18:55 7
@jedrzej152 Inflacja szaleje? Co ty pierdolisz?! 2% to cel inflacyjny, a nie szaleństwo. Fakt, rząd najlepszy nie jest, ale nie ma co rysować aż tak czarnej przyszłości. A pomysł usunięcie 1 i 2 groszówek pojawia się od kilku dobrych lat.
Zgłoś
pierdolnik 2017-05-23, 19:06
Praca przy truskawkach i jabłkach zła? To wracaj na wojnę
Zgłoś
bnmateusz 2017-05-23, 19:23
Polecam zapoznać się z krzywą Philipsa.
Zgłoś
Mateo. 2017-05-23, 19:52 11
jedrzej152 napisał/a:

Kurwa inflacja szaleje, rząd wprowadza banknot 500zł a chce wyjebać 1 i 2 groszówki, praktycznie wszystkie produkty powoli drożeją.
Chuj mi po tym, że będę miał do wypłaty 100zł więcej jak na życie będę musiał wydać więcej o 200?

Ekonomista od siedmiu boleści się znalazł - jeszcze niedawno mieliśmy deflację, a to niedobrze, więc to że stopa inflancji wzrosła jest zjawiskiem pozytywnym, inflacja powinna być utrzymywana na poziomie 2,4%, obecnie wynosi 2%. Banknot 500zł został wprowadzony by gromadzić w nim rezerwy finansowe - rezerwy w pięćsetkach zajmują w skarbcach po prostu mniej miejsca niż te w banknotach 200zł. A jeśli chodzi o monety 1 i 2 grosze, to koszt ich wyprodukowania jest wyższy niż ich wartość, więc ich likwidacja nie jest bezzasadna.
A to, że wszystkie produkty powoli drożeją jest normalne, to właśnie jest inflacja.
Zgłoś
PixLord 2017-05-23, 19:57 1
Kawał do dupy. Ale epilog posta zasługuje na bro.
Zgłoś
Don_Luca 2017-05-23, 19:58 1
Po co komu monety 1 i 2 gr? Dobrze ze chcą się ich pozbyć.
Oprócz tego jeszcze do usunięcia zmiana czasu- cholerstwo jakich mało.
A z ludzi usunąć trzeba zdrajców, złodziei, oszustów, wyzyskiwaczy, patologie i komunistów. Albo lepiej nie, bo, drodzy sadole, sami w tym kraju zostaniemy.
Zgłoś
M................e 2017-05-23, 21:49 5
Cytat:

Ekonomista od siedmiu boleści się znalazł - jeszcze niedawno mieliśmy deflację, a to niedobrze, więc to że stopa inflancji wzrosła jest zjawiskiem pozytywnym, inflacja powinna być utrzymywana na poziomie 2,4%, obecnie wynosi 2%.

Co ty pierdolisz? Deflacja zjawiskiem negatywnym? Kto tu jest ekonomistą z dupy? Inflacja na poziomie 2% jest pozytywna? Helena! Mam zawał.
Człowieku jesteś takim rakiem, poza tym bierzesz pod uwagę tylko ostatnią inflacje. Czy ty wiesz jaka będzie w skali roku? Czy ty wiesz jak bardzo podatek inflacyjny złupił polaka, przez ostatnie 17 lat?
Zgłoś
ellsworth 2017-05-23, 22:45 3
janlew napisał/a:

Ach, czyli wracamy do retoryki lepszego i gorszego sortu, tak? Idź się utop, bo na taką głupotę nic ci już nie pomoże.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem