Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
zarobki polaków
pazuzu • 2017-05-23, 16:10
Suchar na dziś

Szydło powiedziała, że dochody Polaków rosną. Podliczyłem, ile mam netto. Wyszło mi, że nie jestem Polakiem.

Jak za suche to łykajcie
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AaronSzechter 2017-05-23, 16:32 3
mało ci wyszło bo kradzionych już nieliczymy
Zgłoś
janlew 2017-05-23, 16:36 9
No i wszystko się zgadza, bo tylko Polacy mają więcej. A mniej mają na przykład: oderwane od koryta świnie z KODu, emeryci z SB, folksdojcze z PO, antypolskie organizacje pozarządowe i judenrat Szechtera z czerskiej.
Zgłoś
Kriski 2017-05-23, 16:53 1
A to na pewno były dochody, nie odchody?
Zgłoś
jedrzej152 2017-05-23, 17:10 43
Kurwa inflacja szaleje, rząd wprowadza banknot 500zł a chce wyjebać 1 i 2 groszówki, praktycznie wszystkie produkty powoli drożeją.
Chuj mi po tym, że będę miał do wypłaty 100zł więcej jak na życie będę musiał wydać więcej o 200?
Zgłoś
LongDistanceTrip 2017-05-23, 17:10
Powiedzmy, że zarabiają te grosze więcej. I co z tego ? Jak i tak można za to mniej kupić. To tak jakby Niemiec z Republiki Weimarskiej cieszył się z tego, że po chleb chodzi z workiem pieniędzy, a wyklejenie ściany banknotami opłaca się bardziej niż kupno tapety.
Zgłoś
BKKWK 2017-05-23, 18:27 13
janlew napisał/a:

No i wszystko się zgadza, bo tylko Polacy mają więcej. A mniej mają na przykład: oderwane od koryta świnie z KODu, emeryci z SB, folksdojcze z PO, antypolskie organizacje pozarządowe i judenrat Szechtera z czerskiej.

Janlew, to już przestaje być śmieszne. Powtarzasz się.
Zgłoś
Profx5015 2017-05-23, 18:55 7
@jedrzej152 Inflacja szaleje? Co ty pierdolisz?! 2% to cel inflacyjny, a nie szaleństwo. Fakt, rząd najlepszy nie jest, ale nie ma co rysować aż tak czarnej przyszłości. A pomysł usunięcie 1 i 2 groszówek pojawia się od kilku dobrych lat.
Zgłoś
pierdolnik 2017-05-23, 19:06
Praca przy truskawkach i jabłkach zła? To wracaj na wojnę
Zgłoś
bnmateusz 2017-05-23, 19:23
Polecam zapoznać się z krzywą Philipsa.
Zgłoś
Mateo. 2017-05-23, 19:52 11
jedrzej152 napisał/a:

Kurwa inflacja szaleje, rząd wprowadza banknot 500zł a chce wyjebać 1 i 2 groszówki, praktycznie wszystkie produkty powoli drożeją.
Chuj mi po tym, że będę miał do wypłaty 100zł więcej jak na życie będę musiał wydać więcej o 200?

Ekonomista od siedmiu boleści się znalazł - jeszcze niedawno mieliśmy deflację, a to niedobrze, więc to że stopa inflancji wzrosła jest zjawiskiem pozytywnym, inflacja powinna być utrzymywana na poziomie 2,4%, obecnie wynosi 2%. Banknot 500zł został wprowadzony by gromadzić w nim rezerwy finansowe - rezerwy w pięćsetkach zajmują w skarbcach po prostu mniej miejsca niż te w banknotach 200zł. A jeśli chodzi o monety 1 i 2 grosze, to koszt ich wyprodukowania jest wyższy niż ich wartość, więc ich likwidacja nie jest bezzasadna.
A to, że wszystkie produkty powoli drożeją jest normalne, to właśnie jest inflacja.
Zgłoś
PixLord 2017-05-23, 19:57 1
Kawał do dupy. Ale epilog posta zasługuje na bro.
Zgłoś
Don_Luca 2017-05-23, 19:58 1
Po co komu monety 1 i 2 gr? Dobrze ze chcą się ich pozbyć.
Oprócz tego jeszcze do usunięcia zmiana czasu- cholerstwo jakich mało.
A z ludzi usunąć trzeba zdrajców, złodziei, oszustów, wyzyskiwaczy, patologie i komunistów. Albo lepiej nie, bo, drodzy sadole, sami w tym kraju zostaniemy.
Zgłoś
M................e 2017-05-23, 21:49 5
Cytat:

Ekonomista od siedmiu boleści się znalazł - jeszcze niedawno mieliśmy deflację, a to niedobrze, więc to że stopa inflancji wzrosła jest zjawiskiem pozytywnym, inflacja powinna być utrzymywana na poziomie 2,4%, obecnie wynosi 2%.

Co ty pierdolisz? Deflacja zjawiskiem negatywnym? Kto tu jest ekonomistą z dupy? Inflacja na poziomie 2% jest pozytywna? Helena! Mam zawał.
Człowieku jesteś takim rakiem, poza tym bierzesz pod uwagę tylko ostatnią inflacje. Czy ty wiesz jaka będzie w skali roku? Czy ty wiesz jak bardzo podatek inflacyjny złupił polaka, przez ostatnie 17 lat?
Zgłoś
ellsworth 2017-05-23, 22:45 3
janlew napisał/a:

Ach, czyli wracamy do retoryki lepszego i gorszego sortu, tak? Idź się utop, bo na taką głupotę nic ci już nie pomoże.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem