18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
To było w czasach Chrystusa, akurat nie było co robić i niektórym Hebrajczykom jak się nudziło, to szli ukamienować jakąś dziwkę. No więc poszli do burdelu i znaleźli starą kurwę. Wyciągają ją i przygotowują się do ukamienowania, kiedy Jezus wychodzi ze swojego namiotu cieśli i mówi: „Ten, który jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień."
Wszyscy zawiedzeni, ale wracają do domu. Po chwili, starsza pani podnosi ogromny kamień i rzuca nim z całej siły, uderzając dziwkę prosto w czerep. Jezus odwraca się, patrzy na kobietę i mówi ze zdumieniem i konsternacją:
ukryta treść
No, wiesz co?! Mamo!!!
Zgłoś
Halman 2021-04-02, 18:38 18
to jest starsze od starego testamentu...
Zgłoś
Driver19cm 2021-04-02, 18:39 12
Flodzia !!!!

Zdrowych i Wesołych dla Ciebie, od calego Sadistica

i wszystkich użytkowników ! ! !

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
mygyry 2021-04-02, 18:43 14
Dzwoni Piłat na komórkę do Józefa z Arymatei:
Stary, co ty robisz; taki nówka grób, taka miejscówka z widokiem na dolinę i ty to za darmo dajesz jakiemuś biedakowi z Nazaretu?????
Nie martw się Piłuś, to tylko na weekend.
Zgłoś
nowynick 2021-04-02, 18:47 6
Opowiadaliśmy sobie ten żart w szkole podstawowej a jestem rocznik 82...
Zgłoś
ququa 2021-04-02, 19:03 3
nowynick napisał/a:

Tez jestem rocznik 82 ....nie pindol że jestem stary
Zgłoś
Czerstwy 2021-04-02, 21:27 7
nowynick napisał/a:

ququa napisał/a:

Tez jestem rocznik 82 ....nie pindol że jestem stary

Stare chuje
Zgłoś
Arathnmor 2021-04-02, 21:43 5
Pewien poławiacz dziesięcionogów byłby dumny z podtrzymywania jego dziedzictwa.

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
35i 2021-04-02, 22:00 8
Czerstwy napisał/a:

Stare chuje

Zamilcz młoda cipko.
Zgłoś
Payan 2021-04-02, 22:04 7
Lodzia, wesołych, tylko nie udław się jajkiem
Zgłoś
bigoslaw_lyzka_von_wood 2021-04-02, 22:07 1
Nie ma cycków - nie ma piwa - to starsze niż świat.
Zgłoś
Zenonn 2021-04-02, 23:01 1
Flodzia w końcu jesteś chłop czy baba ?
Zgłoś
Pees4 2021-04-03, 0:28 1
Ja pierdole autor żył przez 30 lat w piwnicy?
Zgłoś
Hyena83 2021-04-03, 7:54 1
Zenonn napisał/a:

Flodzia w końcu jesteś chłop czy baba ?

Trans Zenobiusz
Zgłoś
Noside 2021-04-03, 8:22 2
Idzie sobie pomniejszy diabeł przez piekło zaraz po zmartwychwstaniu Jezusa, który zrobił tam kompletny rozpierdol.
Zza rogu wychodzi sam Lucyfer.
Przestraszone diablę podskakuje i krzyczy
-Jezus Maria!
Lucyfer wkurwiony patrzy na niego i mówi
- Ciesz się, żę potrzebuję tu rąk do sprzątania. Bez tego dawno bym Cię ukarał. Nie każ mi się powtarzać w kwestii wypowiadania tych cholernych imion. Znaj łaskę Pana i spierdalaj.
-Dzięki Bogu!
odpowiada z ulgą diabełek.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów